Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuva: Pullukka-sarjan Anni karisti yli 11 kiloa – mikä timmi rokkimimmi!

Alkukankeudesta huolimatta Anni onnistui tekemään Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa mykistävän muodonmuutoksen.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa tavattiin räväkkä rokkimimmi Anni, jolle oli kolmen seurusteluvuoden ja raskauksien myötä kertynyt 22,4 kiloa ylimääräistä lanteille.

Kertyneet kilot eivät näkyneet ainoastaan pelikuvassa vaan myös laskeneina energiatasoina ja huonontuneena itsetuntona. Tämä heijastui myös parisuhteeseen, kunAnniei enää halunnut päästää puolisoaan Juhaa lähellensä.

Painoa Anni lähti pudottamaan seitsemän viikon ajaksi ja valmentajan saappaisiin hyppäsi Juha.

Lähtöpaino Annilla oli 84,4 kiloa.

Pinnistelyt kannattivat, sillä kun hoikistunut nainen laskeutui loppupunnituksessa rappusia alas, ei Juha ollut uskoa silmiään ja kehui kaunista puoliosaan toistuvasti.

Seitsemässä viikossa painoi vain 73 kiloa. Itsevarmuutta näytti tulleen saman verran kuin kiloja oli lähtenyt, eli 11,4 kilon verran.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS8_Anni_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS8_Anni_jalkeen_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Anni toteaa itse olevansa tyytyväinen tulokseen, vaikka tähtäimessä olikin alun perin isompi pudotus. Urakassa kapuloita rattaisiin laittoi kuitenkin sijoiltaan mennyt olkapää.

Kun he Juhan kanssa lähtivät projektiin oli ensimmäinen kuvauspäivä maanantaina. Olka oli mennyt sijoiltaan vasta perjantaina.

Sijoiltaan mennyt olkapää vaikutti luonnollisestikin siihen miten Anni pystyi treenaamaan.

– Painojen nostaminen ja kaikki käsillä tekeminen oli jätettävä pois. En pystynyt käymään ryhmäliikuntatunneilla, vaikka olen aina tykännyt käydä bodypumpissa ja body combatissa. Koiristakin pystyin viemään vain yhtä kerrallaan. Jopa rattaiden työntäminen oli hankalaa. Ruokavalion rooli korostui alussa.

Anni toteaa, että hänen etunsa oli, että hänellä on liikunnallinen tausta. Hän on harrastanut ala- ja yläkoulussa uintia kilpatasolla, eikä kuntosalikaan ollut hänelle vieras paikka.

Olkapäälle sopivat liikuntamuodot löytyivät yksi kerrallaan. Juokseminen maastossa ei onnistunut tärähdysten takia, mutta juoksumatolla juokseminen kävikin helposti.

– Meillä oli Juhan kanssa haaste siinä, että liikkuvia osia on niin paljon, ettemme juuri ehtineet treenaamaan yhdessä, Anni sanoo viitaten perheen kahteen pieneen lapseen ja viiteen koiraan.

– Juha suunnitteli viikko-ohjelman minulle ja hänen isoin tehtävänsä oli potkia minut ylös ja lenkille, kun aamuisin en olisi halunnut nousta ylös, hän nauraa.

Haasteet huomioon ottaen hän oli tyytyväinen saavutukseensa. Tähtäimessä kuitenkin olisi ollut vielä isompi tulos.

– Lähden kaikkeen täysillä mukaan ja kyllä 10 000 euroa oli tässä tähtäimessä. Olin pienikokoisin osallistuja, mutta aikeena oli pudottaa yli 16 kiloa, 162-senttinen Anni muistelee.

– Kädestä huolimatta kuitenkin sain pudotettua 11 kiloa, ja se on hyvä tulos, hän muistaa kuitenkin kehaista itseänsä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme