Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuvat: Jenni Levävaara veti riehakkaan treenitunnin – Pullukka-sarjan pari menossa mukana!

Viime lauantaina hiki virtasi ja hymyt olivat herkässä, kun Jenni Levävaara veti tiukan treenitunnin Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan faneille.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan juontaja ja kunto-ohjaajana tutuksi tullut Jenni Levävaara valtasi ohjelman fanien kanssa Töölön Eläintarhan urheilukentän viime lauantaina. Sarjan kolmas tuotantokausi käynnistyi viime viikolla.

Levävaaran vetämälle tunnille oli mahdollista ilmoittautua MTV.fin kautta.

Kunto-ohjaajakaunotar halusi vetää innokkaille sellaisen tunnin, josta heidän olisi mahdollista napata mukaan vinkkejä kotitreeneihin. Mukaan ei treenaajien tarvinnutkaan ottaa muuta kuin sopivat vaatteet ja jumppamatto, jos sellaisen sattui omistamaan.

– Luvassa on paljon toiminnallista harjoittelua, jonka avulla aktivoidaan kehoa ja mieltä. Pyrin huomioimaan tunnin aikana eri kuntotasot. Käymme läpi tekniikoita ja harjoitteita, joita voit tehdä kotona ilman välineitä, Levävaara intoili ennen tapahtumaa.

Myös AVAn kanavajuontaja Petra Korpi oli menossa mukana. Katso AVAn Instagram-tilillä julkaistu fiilisvideo.

– JESSJESJES, rakas pullukka treeni on tehty Eltsun kentällä ison porukan voimin. Jenni laittoi meidät puhkimaan ja hikoilemaan ihan olan takaa. Ulkona ilman minkäänlaisia välineitä saa aikaan ihan superin tehotreenin ja samalla aivot saa freesiä happea. Ei siis tekosyitä viettää viikonloppua pelkästään sohvalla! Petra kirjoitti videon yhteyteen.


Ulkotreeneihin osallistui parisenkymmentä ihmistä, joiden joukossa oli myös uusimman Rakas, sinusta on tullut pullukka -kauden ensimmäisessä jaksossa tavattu pariskunta Karoliina ja Henri.

Karoliina onnistui karistamaan ohjelmassa 15 kiloa. Karoliinan painonnousu oli painanut pariskunnan välejä jopa siihen pisteeseen, että erosta oli puhetta.

Laihtumisen myötä tilanne kuitenkin korjaantui. Ohjelman kuvauksista on kulunut jo vuosi, eikä Karoliina ole päästänyt vanhoja tapoja jylläämään.

– Olen yhä samassa painossa kuin ohjelmasta lähtiessäni. En vahtaa painoani samalla tavalla, mutta en ole palaamassa takaisin siihen entiseen. Käyn treenaamassa salilla joka viikko, mutta sielläkin käyn fiiliksen, jaksamisen ja työvuorojen mukaan. Toki on niitäkin päiviä, jolloin oikein raivaamalla raivaan sen tilan salilla käymiseen. Joskus siellä on pakko käydä, mutta se ei tunnu pahalta asialta missään nimessä, hän kertoi MTV.fille aiemmin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme