Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuvat: Mikä muutos! Evgeny laihdutti Pullukka-sarjassa ennätysmäärän

Evgeny teki Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman kaikkien aikojen ennätyksen pudotettujen kilojen määrässä.

Sokeriin mieltynyt Evgeny oli onnistunut kerryttämään elopainoa varteensa mojovat 131,8 kiloa.

Ennen Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan lähtemistä mies oli menneen puolentoista vuoden aikana kerännyt massaa päällensä yli 20 kilon verran. Painoa miehellä oli ennätyksellisen paljon, sillä Evgeny ei ollut koskaan aiemmin painanut yhtä paljon kuin tuolloin.

Laihduttamaan hän ryhtyi puolisonsa Sadun kanssa.

Ylipaino ei ainoastaan näkynyt, vaan se myös tuntui Evgenyn arjessa.

– Olin todella voimaton. En jaksanut innostua mistään tai tehdä mitään. Lisäksi oli terveysongelmia esimerkiksi nivelien kanssa. Tuntui, ettei ollut virtaa. Oli paljon rasvaa ja hyvin vähän lihasta, Evgeny muistelee painavaa aikaansa.

Ohjelmassa nähdään seitsemän viikon jakson, jonka aikana Evgeny jätti sokerin taaksensa ja tarttui härkää sarvista Satun vetämissä treeneissä.

Ponnistelut kannattivat – ennätyspudotus!

Ohjelman finaalissa hän painoi enää 106,2 kiloa. Toisin sanoen mies oli sulattanut pois kokonaiset 25,6 kiloa ja kuittasi itsellensä 10 000 euron voittopotin.

– Olin kananlihalla! Se on kaikkien aikojen kovin pudotus tässä ohjelmassa! juontaja Jenni Levävaara huudahti kerrottuaan tuloksen miehelle.

Evgeny_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
Evgeny_Jälkeen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Evgeny hämmästyi tuloksesta niin paljon, että joutui pyytämään Jenniä toistamaan mihin painoon hän oli päässyt.

Hän ei myöskään ollut ainoa, joka oli laihtunut seitsemässä viikossa. Myös Satu keveni kahdeksalla kilolla.

Mies kertoo, että hän tavoitteli 10 000 euron pääpottia, eli vähintään 16 kilon pudotusta. Hän ei kuitenkaan ollut varautunut siihen, että pudotus olisi näin kova.

– Olin ihan shokissa. Tuli tehtyä ennätys ja olen ylpeä siitä. En ollut siinä punnitustilanteessa varma, että tuliko 16 kiloa täyteen vain ei. Kun Jenni lähti kertomaan mikä paino oli, niin siinä oli pitkä tauko välissä, ehdin ajatella jo, ettei 16 kiloa ollut tullut täyteen. Leuka putosi, kun kuulin kuinka paljon paino oli pudonnut. En ollut uskoa, että se oli edes mahdollista, Evgeny muistelee tilannetta.

Painoa mies pudotti seitsemän viikon aikana tasaisella treenaamisella puolisonsa Satun valmennuksessa. Lisäksi mies myös harrasti urheilua itsenäisesti. Satu puolestaan valmisti miehen ruoat.

Evgeny kertoo, että iso osa pudotuksesta tapahtui viimeisen kahden viikon aikana leirillä. Ennen leirille menoa mies ei ollut vielä saanut 16 kilon rajapyykkiä rikki. Leirillä hänellä ei ollut mahdollisuutta punnita itseänsä, mutta hänellä oli mahdollisuus keskittyä painonsa pudottamiseen.

Hän toteaa, että ennätyksellisen painonpudotuksen resepti oli yksinkertainen: hän treenasi paljon ja söi maltillisesti.

– Minulla oli stressi saada se 16 kiloa rikki ja treenasin kolme kertaa päivässä leirillä. Kävin salilla, jonka lisäksi kävelin päivittäin 10 kilometriä. Tähän päälle oli liikuntaa koripallon tai nyrkkeilyn muodossa.

– Söin salaattia ja join runsaasti vettä. Lisäksi nukuin hyvin. Moni pullukoista heräsi leirillä jo kuudelta aamulla, mutta minä nukuin yhdeksään tai kymmeneen ja aloitin päiväni vasta sitten. Ei tähän liittynyt mitään mystistä, hyväntuulinen mies summaa suorituksensa.

Katso ohjelman nettiekstrasta Jenni Levävaaran vinkit vatsarutistukseen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00

Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme