Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuvat: Muistatko heidät? Laihdutusohjelman hurjimmat muodonmuutokset

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa on nähty uskomattomia muodonmuutoksia, jotka ovat tapahtuneet vain seitsemässä viikossa.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa pariskunnat laittavat itsensä ja suhteensa likoon, kun he yhdessä ryhtyvät karistamaan pullukan ylimääräisä kiloja. Sarjan kolmas kausi allaa AVAlla keskiviikkona 14.9.2016.

Kolmannella tuotantokaudella tavataan jälleen 12 pariskuntaa, joista toinen ryhtyy valmentajaksi ja toinen sitoutuu kovaan painonpudotukseen. Kuten aiemmillakin kausilla niin edessä on hikeä, reipasta treeniä ja kyyneliä – sekä tietenkin upeita muodonmuutoksia.

Rankkoja elämäntarinoita ja hurjia hoikistumisia

Pullukoiden kamppailuita painon kanssa on seurattu aiemmin jo kahden tuotantokauden verran. Muistatko nämä hurjat muodonmuutokset toiselta tuotantokaudelta?

Yksi toisen tuotantokauden mieleenpainuvimmista kisaajista oli Christer, jonka valmentajan toimi hänen puolisonsa Anna.

Mies halusi pudottaa painoaan mahdollisimman paljon ja ruokavalio vaihtui hujauksessa pitsoista vähähiilihydraattiseen ja maidottomaan ruokavalioon. Liikkumaton elämä koki täyskäännöksen ja Christer treenasi kovaa kolme kertaa päivässä.

Kovat ponnistelut veivät miehen sairaalaan. Mies oli onnistunut ajamaan kehonsa ylirasitustilaan.

Tilanne onneksi rauhoittui ja kahden lapsen isä Christer selvisi tilanteesta säikähdyksellä. Lääkäri kuitenkin komensi ylirasittuneen miehen syömään normaalisti ja keventämään treenejään rääkistä sellaisiksi joista palautuu nopeasti.

Lopulta aluksi 110,2 kiloa painanut Christer pudotti seitsemässä viikossa 20,1 kiloa. Myös valmentajana toiminut Anna keveni ohjelman teon aikana ja karisti painoa tasan kymmenen kiloa, joten kaikkiaan perheestä lähti yli 30 kiloa läskiä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Myös Marcello sai kilpailun aikana pudotettua painoaan 20 kilolla ja näin pari lunasti täyden 10 000 euron voittosaaliin.

Alunalkaen 104,6 kiloa painanut italialaissuomalainen Marcello oli tottunut syömään isoja annoskokoja muun muassa pitsaa ja pastaa.

Urakan aikana mies omaksui vähähiilihydraattisemman ruokavalion ja pienemmät annoskoot. Myös urheilusta tuli osa hänen arkeaan.

Niko lähti ohjelmaan pudottamaan painoa tyttöystävänsä Sannan valmennuksessa.

Reippaalla työskentelyllä Niko onnistui nappaamaan kymppitonnin potin ja painoa lähti 17,8 kiloa. Tulos hämmästytti kisaajan itsensäkin, sillä ennen leirille lähtöä hänen painonsa oli junnannut pahasti paikallaan. Pariskunta oli sopinut jo etukäteen, että voittopotilla kustannettaisiin Sannalle rintojen korjausleikkaus.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Sara oli kerännyt kolmen vuoden seurustelun myötä lanteilleen 35 lisäkiloa. Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa aloittaessaan nainen painoi jo 113,4 kiloa.

Miehensä Jeren kanssa perheenlisäyksestä haaveillut Sara oli saanut lääkäreiltä kehotuksen pudottaa painoaan ennen kuin lähtisi yrittämään lasta. Keskenmenojakin oli Saralle kertynyt kolme kappaletta.

Myös ero oli käynyt pariskunnan puheissa, kun mustasukkaisuus söi parin välejä.

Seitsemän viikon aikana Sara pudotti painoaan vaikuttavasti 16,1 kiloa, minkä myötä pari kuittasi myös 10 000 voittosumman.

Kolmen lapsen äiti Johanna kertoi ohjelmaan osallistuessaan, että hänellä tunnesyöminen oli lähtenyt käsistä lasten syntymien välillä tapahtuneiden kahden keskenmenon myötä.

Seitsemässä viikossa 95,5 kiloa painanut Johanna karisti miehensä Ari-Pekan avulla 14,5 kiloa. Kilojen karistua nainen kertoi, että itsevarmuus kasvoi painonpudotuksen myötä ja harrastekuhateatterissa toimiminen helpottui.

Näyttävästi muuttui myös Tiina, jonka lähtöpaino oli 76,1 kiloa. Seitsemässä viikossa naisesta karisi 14,2 kiloa, joten sutjakka nainen painoi vain 61,9 kiloa kuvausten päätteeksi.

Rakas, sinusta on tullut pullukka - uusi kausi alkaa keskiviikkona!


Ohjelman uuden kauden pareihin voit tutustua täällä.

Rakas, sinusta on tullut pullukka nähdään AVAlla uusin jaksoin 14.9. alkaen!

Rakas, sinusta on tullut pullukka alkaa AVAlla 14.9.!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme