Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Kuvat: Pullukka-sarjan Anni tuplasi ohjelman jälkeen laihtumisensa – kiloja karissut nyt jo 21 kiloa!

Anni onnistui tekemään Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa mykistävän muodonmuutoksen. Muutostahti jatkui huimasti myös ohjelman jälkeen!

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa tavattiin räväkkä rokkimimmi Anni, jolle oli kolmen seurusteluvuoden ja raskauksien myötä kertynyt 22,4 kiloa ylimääräistä lanteille.

Painoa Anni lähti pudottamaan seitsemän viikon ajaksi ja valmentajan saappaisiin hyppäsi Juha. Lähtöpaino Annilla oli 84,4 kiloa.

Seitsemässä viikossa painoi vain 73 kiloa. Itsevarmuutta näytti tulleen saman verran kuin kiloja oli lähtenyt, eli 11,4 kilon verran.

Alla muutoskuva Annista ennen sarjan treenileiriä ja leirin jälkeen. Kuvan saat vaihtumaan vetämällä hiiren osoittimen kuvan yli.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS8_Anni_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS8_Anni_jalkeen_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Annin muutos ei suinkaan jäänyt vain ohjelman ja sen tarjoaman treenileirin varaan. Anni nimittäin jatkoi ahkerasti kuntoilua ja on karistanu lisää kiloja.

Paino pudonnut yhteensä jo yli 21 kiloa!

MTV.fi tavoitti Annin noin vuosi Pullukka-sarjan kuvausten jälkeen. Nainen ei suinkaan ole hylännyt ohjelmasta saamiaan neuvoja, vaan on jatkanut kuntoilua mallikkaasti. Puntarin kertomat tulokset puhukoot puolestaan.

– Painan tällä hetkellä 63 kiloa. Paino pyörii vaihdellen siinä 62-65 kilon välillä. Leirin päälle tippui viisi kiloa heittämällä, aineenvaihdunta oli lähtenyt käyntiin. Loppu on lähtenyt tasaisesti kotona, enää eivät ole kilot lähteneet nousemaan, Anni kertoo.

Ohjelman jälkeen Anni laihtui vielä 10 kiloa ja on nyt pudottanut painoaan yhteensä noin 21,4 kiloa. Alla muutoskuva Annista vuonna 2015 ja 2016. Kuvan saat vaihtumaan vetämällä hiiren osoittimen kuvan yli.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS8_Anni_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Anni vuonna 2016. (4)

– Tavoitteeni on tässä vielä se, että pääsisin 60 kiloon. En ota siitä stressiä, teen sen mitä ehdin ja jaksan. Se on jo minun normaalipainon alarajoilla, joten sen eteen pitää tehdä töitä. Tämä tilanne nyt on kuitenkin ihan hyvä, Anni toteaa tyytyväisenä. 

Terveitä elämäntapoja ovat ylläpitäneet muun muassa parin koirat, joita Anni on vienyt ulos lenkille ahkerasti.

– Meillä on viisi koiraa, joten heidän lenkittäminen on oma ohjelmanumeronsa. Yritän myös käydä salilla, mitä nyt kolmivuorotyön ja lasten ja koirien kanssa ehdin. Kaikille pitää riittää aikaa ja yleensä omasta saliajasta nipistää ensimmäisenä. 

– Koko ajan tekee mieli herkutella kun mies herkuttelee. Yritän katsoa mitä suuhuni laitan vaikka edelleen herkutellaan. Se ei kuitenkaan ole jatkuvaa ja jokapäiväistä. Elämäntavat ovat tämän ohjelman myötä muuttuneet.

Hyvinvointi heijastuu myös parisuhteeseen

Anni kertoo parin olevan hyvin kiireinen niin harrastustensa kuin töidensä takia. He yrittävät silti vaalia myös yhteistä aikaa. Miten muutos on vaikuttanut parisuhteeseen? Onko Annin nyt helpompi päästää puoliso lähelle?

– Olen perusluonteeltani sellainen, että tarvitsen aika paljon omaa tilaa. Kun tulen töistä kotiin niin haluan aluksi olla kymmenen minuuttia itsekseni, sitten olen paljon vastaanottavaisempi. Työpäivän jälkeen olin painon takia väsynyt, kaikki oli raskaampaa kun kunto ei ollut hyvä. Siinä oli väsymystä ja kyllästystä omaan oloon.

Hyvänä esimerkkinä muutoksesta Anni kertoo tavan, miten hän reagoi siihen, jos puoliso katsoo häntä hänen ollessa alasti.

– Aiemmin sellainen tilanne ahdisti, kun olin menossa suihkuun ilman vaatteita ja Juha vilkaisi. Ajattelin heti, että älä katso, nyt se tuijottaa minun makkaroitani. Minulla on leveä takamu,  älä katso.

– Nyt olen paljon itsevarmempi, se ei enää häiritse. Jos nyt hän katsoo ja sanoo että näytän niin hyvältä, niin nyt voi sanoa, että no niin näytänkin. Muutos näkyy omasssa hyvinvoinnissa.

Katso videolta myös kunto-ohjaaja Jenni Levävaaran fitness-vinkit!

Katsomo-video ei ole saatavilla


Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme