Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Mikä salikissa! 15 kiloa laihtunut Pullukka-sarjan tähti tuoreissa kuvissa

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma starttasi kolmannen tuotantokauden jaksoilla 14.9. AVAlla.

Ohjelman ensimmäisenä parina nähtiin Karoliina, 24, ja Henri, 25. Nuori pari oli ajautunut erilleen Karoliinan ylipainon myötä. Henri haaveili personal trainerin työstä, kun taas Karoliina oli linnoittautunut sohvalle herkkujensa kanssa.

Ohjelmassa Karoliina treenasi intensiivisesti Henrin kanssa. Treeni ja ruokavalio tuottivat myös tulosta, ennen Pullukka-treeniä Karoliina painoi 97,4 kiloa. Seitsemän viikkoa myöhemmin hän painoi enää 82,5 kiloa.

– Paino putosi minulla 14,9 kiloa, Karoliina iloitsi ohjelmassa.

Karoliina
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
Karoliinan muutos, jakso 1
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Paino pysynyt hallinnassa

Mutta mitä Karoliinalle kuuluu nyt, noin vuosi ohjelman kuvausten jälkeen?

– Minulle kuuluu nykyään hyvää, varsinkin kuin verrataan vuoden takaiseen. Jaksan paremmin ja olen vaihtanut uuteen työpaikkaan, kaipasin vähän enemmän haastetta työhöni, lounasravintolasta hienostobistroon vaihtanut Karoliina kertoo MTV.fille.

– Nykyään en ole enää lihava. Tai omasta mielestäni olen varmaan lihava forever, hän heittää.

Vaikka Karoliina ei ole enää jatkanut treenaamista yhtä intensiivisesti, on hän pitänyt kilonsa kurissa.

– Olen yhä samassa painossa kuin ohjelmasta lähtiessäni. En vahtaa painoani samalla tavalla, mutta en ole palaamassa takaisin siihen entiseen. Käyn treenaamassa salilla joka viikko, mutta sielläkin käyn fiiliksen, jaksamisen ja työvuorojen mukaan. Toki on niitäkin päiviä, jolloin oikein raivaamalla raivaan sen tilan salilla käymiseen. Joskus siellä on pakko käydä, mutta se ei tunnu pahalta asialta missään nimessä.

Vaikka ohjelmassa Karoliina treenasi puolisonsa Henrin ohjaamana, treenaa pari enemmän erillään perusarjessaan.

– Minä tykkään siitä, ettei minua käskytetä. Henkalle taas ei sovi tavallinen kuntosalitreeni, vaan hän käy niillä treeneissään, joiden sisältö ei kiinnosta minua pätkääkään.

Ruokavalio muuttunut radikaalisti

Pysyvänä muutoksena Karoliinan elämässä on ruokavalio. Roskaruoka on vaihtunut terveellisempään vaihtoehtoon. Tasapainoa ylläpitää kuitenkin myös kaikkien suosikit, herkkupäivät.

– Ennen vedin vain kaikkea sontaa suustani alas. Nyt en pysty kuvittelemaankaan samanlaista syömistä. Jos tulee kova nälkä ja on pakko saada äkkiä ruokaa, niin ennen se tarkoitti usein sitä, että veti hampurilaisaterian tai pitsan. Nykyään pikaruoka on minulle sushi. Tilanne on aika radikaalisti muuttunut.

– Minulla on vieläkin sellaiset herkkupäivät, jolloin saa ottaa jotain karkkia, mitä tuomme työkavereiden kanssa töihin. Lauantai ja sunnuntai ovat vähän vapaampia, että silloin voi mennä kavereiden kanssa pitsalle, jos siltä tuntuu, mutta arkisin koetan ajatella paljon terveellisemmin. Sitä ei tarvitse enää hokea itsellensä enää.

–  Olen miettinyt sitä, että minkä kokoinen olisin nyt, jos emme olisi lähteneet mukaan. Varmaan sitä olisi vain paisunut.

Iloa liikuntaan voit hakea esimerkiksi näiden Fitnesspäiväkirjat-videoiden kautta:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

RAKAS, SINUSTA ON TULLUT PULLUKKA keskiviikkoisin klo 21.00 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme