Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Miksi suomalaiset lihovat parisuhteessa? Pullukka-sarjan Jenni Levävaara vastaa

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontaja Jenni Levävaara myöntää kyynelehtineensä seuratessaan parien laihdutusoperaatioita ja  rakkaustarinoita.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma on auttanut lukuisia pareja kohti terveellisempiä elämäntapoja ja kevyempää itseään. Rakastetun ohjelman kolmas kausi starttaa AVAlla syyskuussa.

Juontaja-personal trainer Jenni Levävaaran mukaan tulossa on ihana ja tunteikas kausi.

– Tulossa on paras kausi ikinä! Mukana on ihania pareja ja paljon suuria tunteita. Itse ainakin olin vähän väliä kyynelehtimässä, nainen paljastaa.

– Voin luvata, että ohjelma koskettaa syvältä. Parit tulevat kokemaan suuria oivalluksia ja suuria muutoksia parisuhteessaan ennen kaikkea läheisyyden kanssa. Ohjelmassa nähdään, kuinka rakastumisen tunteet heräävät uudestaan eloon, jopa vahvempina kuin aiemmin, hän jatkaa.

Levävaaran mukaan ohjelma kertookin tänä vuonna aiempaa selkeämmin sen, kuinka kokonaisvaltainen vaikutus terveellisimmillä elämäntavoilla on.

– Se vaikuttaa kaikkeen! Pareissa tapahtuu muutoksia todella monella tasolla, nainen sanoo.

"Parisuhteen ja perheen myötä myös arvomaailma muuttuu"

Juontaja on saanut aiempien kausien perusteella huomata, että vanha toteamus parisuhteen lihottavuudesta pitää ainakin osittain paikkansa.

– Pääsyy pariskuntien lihomiseen on varmasti se, että parisuhteen ja perheen myötä myös arvomaailma muuttuu. Valinnat muuttuvat elämäntilanteiden muuttuessa, ja ellei tietoisesti ole hereillä omien valintojen suhteen ja tietoisesti panosta omaan hyvinvointiin, niin kiire vei helposti mennessään, Levävaara tietää.

Juontaja kertoo iloitsevansa nähdessään pareja, jotka fyysisen muutoksen lisäksi saavat parisuhteensa uudelle tasolle.  

– Jos ihminen ei ole sinut itsensä kanssa, näkyy sen käyttäytymisessä ja siinä, kuinka suhtautuu itseensä, tai kuinka antaa muiden kohdella itseään. Antaako muiden esimerkiksi koskea tai osoittaa hellyyttä?

– Oma fiilis vaikuttaa läheisyyteen ja energisyyteen, ja sitä myötä myös seksuaalisuuteen ja parisuhteeseen.

Parisuhteen elpymisessä ei siis olekaan kyse siitä, että muodonmuutoksen jälkeen kumppani näkee puolisonsa haluttavampana, vaan siitä, että muuttuja itse kokee itsensä haluttavaksi.

– Kun ihminen itse muuttuu ja muuttaa sen, kuinka kohtelee itseään, muuttuu myös se, kuinka muut häntä kohtelevat, Levävaara summaa. 

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman 3. kausi syyskuussa AVAlla! 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme