Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Mitä kuuluu 26 kiloa laihtuneelle Pullukka-tähdelle? Suuri suru toi takapakkia treenaamiseen

Elämä on koetellut Evgenya viimeisen vuoden aikana ja painoakin alkoi reippaan pudotuksen jälkeen kertyä. Nyt mies on löytänyt mieleisensä urheilulajin ja on taas kiinni terveissä elämäntavoissa.

Evgeny painoi komeat 131,8 kiloa aloittaessaan seitsemän viikon laihdutusurakan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa.

Puolisonsa Sadun kanssa Evgenyn laihdutusurakka edistyi, sillä mies sai karistettua ohjelmassa kokonaiset 25,6 kiloa ja painoi finaalissa vain 106,2 kiloa. Tulos on kovin mitä sarjassa on koskaan nähty.

Evgeny_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
Evgeny_Jälkeen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Palattuaan takaisin arkeen vauhdikkaan painonpudotuksen jälkeen, nousivat lukemat vaa’alla nopeasti.

– Painoa tuli saman tien takaisin. Ilmeisesti nestepudotus oli ollut kova. Muutaman päivän sisällä paino nousi 110 kiloon, neljästä viiteen kiloa tuli siinä heti, Evgeny kertoo.

Viime vuoden syksynä kuvatun sarjan jälkeen Evgeny sai pidettyä painonsa kurissa hyvin. Joulukuussa 2015 asiat kuitenkin muuttuivat, kun häntä kohtasi suuri suru.

Evgenyn äiti menehtyi syöpätaistelun jälkeen.

– Olimme tienneet, että hänellä on syöpä jo kuvausten aikana. Viime vuosi oli raskas sen takia. Kun hän kuoli, niin treenaaminen ei kauheasti kiinnostanut, Evegny kertoo hiljaa.

Urheilu jäi kokonaan pois joulun ja kevään väliseksi ajaksi.

– Painoa tuli takaisin, vaikken sentään painanut taas 130 kiloa. Kesällä tajusin, että olen jälleen menossa samaan suuntaan. Päätin, ettei niin saa käydä, hän kertoo.

– Kesällä aloitin uuden lajin, rugbyn. Roolini lajissa on sellainen, että siinä tarvitaan voimaa. Lihasmassaa on tullut jonkin verran. Paluuta aiempaan ei ole enää koskaan, mies napauttaa.

Evgeny harrasti aikaisemmin nyrkkeilyä, joka oli yksi niistä liikuntamuodoista, joka auttoi häntä painonpudotuksessa ohjelman aikana.

Rakas laji ei ole jäänyt kokonaan taakse, vaikka rugby onkin ottanut paikan ykköslajina. Treenejä lajin puolesta on useita kahdesta kolmeen viikossa, lisäksi joukkueen jäsenet treenaavat kuntopainia.

Evgenyn pomo myöskin tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden käydä salilla kolmesti viikossa ruokatuntien aikana. Mies on siis päässyt hyvin kiinni urheiluun.

– Olen sen verran iäkäs, ettei minulla oikein ollut mahdollisuuksia päästä kisaamaan nyrkkeilyssä. Siinä ei ollut tavoitteita eikä kisoja. Olen sellainen, ettei minulle riitä pelkkä kuntoilu, vaan haluan päästä kilpailujen makuun. Rugby on kova laji, jossa voin myös kilpailla. Nyrkkeilemässä käyn silloin tällöin, olen kuitenkin edelleenkin seuran tuomari, 32-vuotias Evgeny kertoo.

– Haluan nyt enemmän voimaa. Voisin pudottaa muutaman kilon, että jaksaisin juosta nopeammin rugbyssa, mutten halua olla mikään 90-kiloinen hoikka poika. En halua näyttää pieneltä, vaan haluan olla iso ja vahva!

Lisäksi mies kertoo kävelylenkeillä puolisonsa Satun kanssa. Ohjelman aikana myös Satu pudotti painoansa kahdeksan kilon verran ja näyttäytyi ohjelman lopussa upeana.

– Meillä on aina ollut hyvä suhde. Painonpudotuksessa ei ollut kyse suhteen pelastamisesta. Hyvä parisuhde ei ole pelkästään kiinni painosta tai siitä miltä kumppani näyttää. Mutta vointi on tietenkin painonpudotuksen myötä parempi ja sen myötä suhteeseen tuli intoa lisää.

Suhteen pysyvyydestä kertoo myöskin se, että pariskunta kiinnitti lemmenlukon ja heitti avaimen pois.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa Evgeny kuittasi upealla suorituksella 10 000 euron voittopotin. Rahoista osa meni uuden asunnon kalustamiseen, mutta tärkeintä parille oli laittaa rahaa säästöön, sillä he etsivät hissukseen yhteistä omistusasuntoa Turusta.

– Tavoitteena ei ole pitää yllä ikuista dieettiä. Lähinnä opettelemme elämään terveellisesti arjessa, se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki pitäisi kieltää, Evgeny niputtaa.

Katso ohjelman nettiekstrasta Jenni Levävaaran vinkit vatsarutistukseen!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00

Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme