Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Oskari kuvasi laihdutuskuurinsa annokset: Näillä eväillä lähtee 25 kiloa!

Oskari pudotti painoaan huikeat 25 kiloa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa. Hän kuvasi projektin aikana jokaisen annoksensa. Nyt mies on miettinyt ruokablogin tai kirjan kirjoittamista.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa 25 kiloa pudottanut Oskari taltioi jokaisen ruoka-annoksensa laihdutuskuurinsa aikana.

Ohjelmassa Oskari sanookin, että oli päättänyt, että syö vähintään silmillään, jos maha ei muuten tule täyteen kuurin aikana. Annoksista otetut kuvat todella näyttävät, että kokkina toimiva Oskarin annokset saavat veden herahtamaan kielelle.

Ohjelmassa myös juontaja ja kunto-ohjaaja Jenni Levävaara on ällikällä lyöty kuvien äärellä ja toteaa, että ne luovat herkullisimman ruokapäiväkirjan, jonka hän on ikinä urallansa nähnyt.

– Halusin kuvilla muiston itselleni tästä. Nyt tiedän tasan tarkkaan, kuinka olen treenannut ja mitä olen suuhuni lyönyt. Jos samanlainen ohjelma annetaan samankokoiselle äijälle, niin se on varma, että se 25 kilo lähtee keneltä hyvänsä, Oskari summaa MTV.fille.

Nyt Oskari julkaisee kuvia Instagramissa ja mielessä on käynyt painonhallintablogin pitäminen tai jopa kirjan kirjoittaminen.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Ruokapuoli oli minun juttuni. Ajattelin, että jos paino ei putoa millään muuten, niin syön ainakin niin, että paino putoaa. Vaikka sitten en jaksaisi lähteä treeneihin tai lenkille. Sillä pystyy pelaamaan aika paljon, Oskari kertoo.

– Jälkikäteen voi sanoa, että siitä on ollut jäätävä apu, että tietää mikä sisältää mitäkin ja kuinka paljon. Ei tarvinnut joka paikassa miettiä, että voinko ottaa tuota.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman aikana Oskari noudatti ruokavaliota seitsemän viikon ajan. Laihdutuskuurinsa aikana Oskari piti ruokavalionsa tiukkana. Hän leikkasi pois kaiken vehnän, leivät, perunat, riisit ja pastat. Kuidut hän korvasi siemenillä ja pähkinöillä, jotta vatsa kuitenkin toimisi.

Ateriat hän rakensi kalan tai kanan ympärille.

Loppuvaiheessa hän jätti myös hedelmät ja maitotuotteet pois lautaseltaan, ettei mistään tulisi ylimääräistä sokeria.

Ruokavalion noudattaminen kannatti, sillä seitsemässä viikossa alkutilanteessa 123,6 kiloa painanut Oskari painoi kuvausten lopussa vain 98,6 kiloa.

– Raskaan ja täyttävän lisukkeen jätin pois, mutta se ei tarkoittanut, että olisi ollut vaikea keksiä ruokia pöytään. Maailmasta löytyy aikamoinen kirjo kasviksia.

Vaaleaa leipää mies ei syö vieläkään. Pastaa ja riisiä hän syö toisinaan, mutta suosii niissäkin esimerkiksi proteiinipastaa tavallisen makaronin pois.

Terveellisyyden lisäksi Oskarin ja Miiran kotona ruoan ulkonäköön keskitytään arjessa.

– Minulla on aina ollut sellainen ajatus, että vaikka syömme kotona viideltä lasten hoidosta hakemisen jälkeen, niin silti meillä on ollut aina hyvännäköistä ruokaa.

Hän toteaa, että kaunis ruokaa houkuttelee syömään ja luo mielikuvan siitä, että ruoka on hyvänmakuista. Oskarille ruoan asettelun ohella on kuitenkin tärkeää, että ruoka myös maistuu hyvältä.

– En laita vain kuvia ruoista, jotka teen näyttämään ainoastaan hyvältä. Kun seuraa ruokablogeja ja -kuvia, niin toisinaan miettii, että onkohan tuo ruoka oikeasti hyvää, vai onko niissä vain haettu jotain mieletöntä värikombinaatiota tai asetelmaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme