Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Personal trainer varoittaa joulun kaloripommeista: Tulee syötyä huomaamatta

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaa luotsaava Jenni Levävaara nauttii jouluruuista hyvällä omalla tunnolla. Konvehtien ja joulutorttujen nauttimiseen hän kuitenkin kehottaa suhtautumaan maltilla.

Moni painoaan tarkkaileva odottaa joulunpyhiä kauhulla. Joulun notkuvat ruokapöydät tarjoilevat toinen toistaan herkullisimpia ruokia ja makeita herkkuja. Mutta kuinka pitää joulun tuomat liikakilot loitolla?

Tammikuussa Subilla starttaavan Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman juontaja ja personal trainer Jenni Levävaara kertoo vinkit joulukilojen välttämiseksi.

– Joulutorttuja ja konvehteja tulee syötyä ihan huomaamatta. Jos niistä pidättäytyisi, olisi jo hyvällä polulla, juontaja neuvoo.

– Jos miettii, mistä joulukilot oikeasti tulevat, niin ne tulevat juuri suklaasta ja konvehdeista. Ne ovat joulun kaloripommi, hän varoittelee.

Suklaanhimoisille joulunviettäjille personal trainerilla on kuitenkin pieni vinkki, jolla hillitä makeannälkää. 

– Jos suklaata haluaa syödä, niin voi vaikkapa tehdä itse raakasuklaata. Siinä on myös terveysvaikutuksia mukana, ja sen valmistaminen voi olla perheen yhteistä tekemistä, hän vinkkaa.

Toisin kuin kaloripitoiset konvehdit ja voitaikinaleivonnaiset, saavat joulun perinteiset ruuat Jenniltä siunauksen.

– Vaikka siellä olisi imellettyjä ruokia, tai laatikoissa olisi käytetty kermaa, niin eivät ne ole niin pahoja, hän toteaa. 

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi alkaa Subilla 8.1. klo 21.00.

Tykkää Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjasta Facebookissa www.facebook.com/rakaspullukka!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme