Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-kilpailija: Kasviksia ei tule syötyä

Yli 131 kiloa painava Jesse päätti kiinnittää huomiota terveyteensä saatuaan lapsen. Rahan lisäksi miestä motivoi terveellisemmän tulevaisuuden turvaaminen vuoden vanhalle pojalleen. Lue mitä miehelle kuuluu nyt.

Porvoolaiset 32-vuotias Jesse ja 24-vuotias Anette päättivät päästä yhdessä eroon Jesselle parisuhteen aikana kertyneistä kiloista, ja siirtyä kohti terveellisempää elämää. Mies onnistui pudottamaan painoaan lähes 20 kiloa seitsemän viikon aikana. Tällä suorituksella hän ansaitsi huikeat 10 000 euroa.

"Sukset menee heti ristiin"

Juuri raha sai miehen motivoitua mukaan ohjelmaan.

– Näin mainoksen telkkarista ja raha alkoi houkuttaa. Ja olihan vaakakin alkanut näyttää inhottavia lukemia, Jesse kertoo.

Projekti lähti käyntiin hitaasti. Vaimo Anette pelkäsi olevansa liian kiltti valmentaja, ja Jesse taas liian itsepäinen valmennettava.

– Yhdessä treenaaminen ei ollut meidän juttu. Ollaan niin ääripäitä keskenämme, että menee heti sukset ristiin, Jesse kertoo.

Puolison kanssa treenaaminen antoi kuitenkin Jessen mielestä hyvää lisäpotkua projektin alkuun, vaikka luottaakin enemmän itse tekemiseen. 

Liikkuminen on jatkunut, vaikkakin vähäisempänä kuin ohjelman aikana. Nyt Jesse liikkuu omien aikataulujen puitteissa. 

"Kasviksista ei tullut ahaa-elämystä"

Ennen Jesse söi mahdollisimman epäterveellisesti; suklaata, pitsaa ja limuja kului paljon. Painonpudotusprojektin myötä ruokavalio muuttui radikaalisti. Kasviksia vihaava mies joutui kokeilemaan paljon erilaisia kasviksia. Erityisen inhon kohdeeksi muodostui avokado.

Haastavinta Jesse kertoo projektissa olleen juuri uuteen ruokavalioon tottuminen. 

Onko kasviksia tullut syötyä ohjelman jälkeen?

– Ei ole tullut paljoa syötyä. Salaattia, kurkkua ja tomaattia syön päivittäin. Muista kasviksista ei ole tullut ahaa-elämystä, Jesse toteaa.

Tällä hetkellä mies painaa kuitenkin 104,2 kiloa, eli seitsemän kiloa on lähtenyt lisää ohjelman päätyttyä. 

Voittopotti pienempiin vaatteisiin

Jesse on tyytyväinen haastavaan laihdutusprojektiinsa. Mikään ei osa-alue ei tuntunut hänen mielestään erityisen helpolta. Paino tippui koko projektin ajan tasaisesti, mikä omalta osaltaan motivoi hyvin eteenpäin. 

– Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, kaikki on nyt paljon paremmin. Jaksan touhuta paljon paremmin pojan kanssa, Jesse iloitsee.

Voittorahoista haaveillut Jesse ei ole vielä sijoittanut voittopottiaan. Pienempien vaatekertojen ostoon on kulunut rahaa, ja taas ovat uudet pienemmät vaatteet ovat hakusessa.

– Ohjelman loputtua ostetut vaatteetkin alkavat tuntua taas löysiltä, Jesse kertoo.

Ohjelmassa Jesse haaveili juoksuharrastuksen aloittamisesta ja maratonin juoksemisesta. Maratonia hän ei ole vielä maratonia juossut, mutta ensi toukokuussa on suunnitteilla puolimaratonin juokseminen.

Ruokavalio ei ole tällä hetkellä yhtä radikaali kuin ohjelman aikana, mutta perusasiat ovat kunnossa. Jesse aikoo jatkaa laihdutusprojektiaan kunnes vaaka näyttää 90 kiloa. 

Katso koko

Katsomo-video ei ole saatavilla


Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme