Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-kilpailija: Keskenmenon jälkeen syöpöttely karkasi käsistä

Parisuhteen aikana Rakas, sinusta on tullut pullukka -kilpailijan vyötärölle on eksynyt yli kaksikymmentä kiloa, joiden kimppuun Johanna ja Ari-Pekka käyvät kovalla voitontahdolla.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman neljännessä jaksossa tutustutaan 38-vuotiaaseen Johannaan ja 39-vuotiaaseen Ari-Pekkaan.

Johanna tutustui puolisoonsa Ari-Pekkaan sokkotreffeillä noin 13 vuotta sitten. Suhteen alkaessa Johannalla oli jo tytär entisestä parisuhteestaan. Parin lisäksi perheeseen kuuluu siis 17-vuotias Miisa, 9-vuotias Emma ja 6-vuotias Vilja.

Parisuhteen alussa Johanna painoi noin 70 kiloa, mutta tällä hetkellä Johannan lähtöpaino on 95,5 kiloa. Joten Johannan vyötärölle on pitkän parisuhteen aikana kertynyt reippaat 20 kiloa.

”Siitä tuli sellaisen tunnesyömisen väline”

Katsomo-video ei ole saatavilla

Johanna pyörittää kiireistä perhearkea melko usein yksin, sillä Ari-Pekka joutuu töiden takia liikkumaan paljon paikasta toiseen.

– Ari-Pekka on reissuhommissa, niin sellaisen 150-190 päivää vuodesta ollaan aika usein eri maassa. Hänen työrytminsä rytmittää paljon myös meidän perheen elämää. Minä pyöritän arkea, kun Ari-Pekka on töissä ja kun hän on kotona, niin pyöritetään sitä sitten yhdessä, Johanna kuvailee.

Johanna kertookin Ari-Pekan pitkien työreissujen olevan yksi syy syöpöttelyyn. Tämä ei kuitenkaan ole se ainoa syy.

– Kun Emma syntyi, niin Emman ja Viljan välissä meillä oli kaksi keskenmenoa, niin siinä kohtaa syöpöttely karkasi vähän käsistä. Siitä tuli sellaisen tunnesyömisen väline. Aina sanotaan, että kilot tulevat lasten myötä, mutta luulen että meillä se oli siinä lasten välissä, Johanna kertoo.

– Jossain kohtaa opin palkitsemaan itseäni, kun olin muksujen kanssa keskenään. Kyllä se suklaalevy on vähän sellainen seuralainenkin illalla.

"Halutaan antaa tytöille parempaa esimerkkiä"

Useita laihdutusprojekteja aloittaneen Johannan tavoitteena on viimeistään nyt todella päästä eroon ylimääräisistä kiloista.

– Päätavoitteena on se, että pysyn päätöksessäni. Haluan, että tämä tehdään nyt täysillä. Päätavoitteena on se, että en luovuta, sorru tai repsahda. Yleensä jaksan dieetin parissa viikon ja sitten annan periksi, Johanna kertoo.

Tämän lisäksi Johanna ja Ari-Pekka ajattelevat lapsiaan.

– Halutaan antaa tytöille parempaa esimerkkiä. Ei lapsille nimittäin voi sanoa, että karkkipäivä on lauantaisin, jos he löytävät suklaapapereita aina aamuisin.

Johanna kertoo Ari-Pekan olevan voitontahtoinen kaveri ja tämän takia parin toiveena onkin, että Johanna pudottaisi 16 kiloa tai mahdollisesti jopa enemmänkin.

Illan jakson aikana selviää, kuinka hyvin Johanna selviytyy painonpudotusurakastaan.

Katso aikaisemmat jaksot Katsomosta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme