Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-kisaaja: "En kehtaa lähteä edes kauppaan"

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman ensimmäisessä jaksossa tavataan Sanna, joka ei kilojensa takia kehtaa mennä edes kauppaan. Ensimmäisessä jaksossa selviää saako Sanna karistettua kilot personal trainer Jenni Levävaaran ja kumppaninsa Teemun avulla.

Sanna, 28, näki miehensä Teemun, 28, ensimmäistä kertaa HPK:n kotipelissä. Sanna ihastui Teemuun heti, mutta varsinainen romanssi syttyi vanhojen tanssit jatkoilla. Hämeenlinnassa asustava pari onkin viettänyt siitä lähtien tiiviisti aikaa yhdessä ja asteli myös avioliiton satamaan.

Nyt pari on ollut yhdessä yli kymmenen vuotta, joiden aikana Sanna on lihonut noin 40 kiloa. Kilojen myötä Sannan itseluottamus on kokenut hurjan kolauksen ja hän poistuukin kotoaan ainoastaan töihin.

Pariskunnalla on kaksi kouluikäistä tytärtä. Sanna kertookin kilojen kertyneen muun muassa raskauksien aikana.

– Lihoin molempien raskauksien aikana ja en enää kehdannut niiden kilojen kanssa lähteä ihmisten ilmoille, nainen toteaa.

"Teemu pääsee helpommalla, kun hän tuo herkkuja"

Sannan lähtöpaino 89,5 kiloa. Hän myöntää nauttivansa herkuttelusta ja viettääkin pääasiassa aikaa televisiota katsoen ja jotain napostellen.

– Kiloja kertyy kai sen takia, että vietän kotona niin kauheasti aikaa ja tuijotan sitten televisiota ja napostelen koko ajan jotain. Liikunnan määräkin on ihan mitätön, Sanna kertoo.

Asiaa ei myöskään helpota se, että Teemu kantaa kotiin Sannan toivomia herkkuja aina kaupasta. Miksi Teemu jatkaa herkkujen kantamista kotiin?

– Ei sillä ole vaihtoehtoja. Helpommalla Teemu pääsee, kun hän tuo niitä herkkuja.

Itseluottamuksen heikentymisen vuoksi myös pariskunnan välinen läheisyys on vähentynyt. Pari haluaakin suhteeseen lisää kipinää, joten motivaatiota kilojen karistamiseen löytyy. Sannan tavoitteena on muun muassa pudottaa 20 kiloa ja mahtua hänen entiseen hääpukuunsa.

Sanna saa apua painonpudotukseen personal trainer Jenni Levävaaralta, mutta suurin vastuu on Sannalla itsellään sekä hänen miehellään Teemulla, joka toimii naisen valmentajana.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman illan jaksossa pääset näkemään kariseeko kiloja, saako Sanna takaisin kadonneen itseluottamuksensa ja mahtuuko hän vuosien tauon jälkeen hääpukuunsa.

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme