Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-kisaaja treenaamisesta kumppanin kanssa: ”Tuli auottua päätä”

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa lähes 18 kiloa pudottanut Niko muistelee yhteisiä treenihetkiä tyttöystävänsä Sannan kanssa hymyssä suin, vaikka pientä naljailua oli jatkuvasti ilmassa.

Ensimmäisen biologisen lapsen saatuaan Niko, 36, lopetti liikunnan lähes tyystin. Mies vietti myös paljon aikaa tietokoneen ruutua tuijottaen ja herkkuja napostellen. Arkeen tuli suuri muutos, kun mies osallistui tyttöystävänsä Sannan, 28, kanssa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan. 

Nikon lähtöpaino oli 103,9 kiloa, joista karisi vajaan seitsemän viikon aikana yhteensä 17,8 kiloa. Loppupaino oli siis 86,1 ja noin huimalla painonpudotuksella mies nappasi itselleen kymppitonnin potin.

"Treenien aikana lensi hikeä ja ärräpäitä"

Helsingissä asuva Niko sai painonpudotukseen apua tyttöystävänsä Sannan ja ohjelmaa juontavan Jenni Levävaaran lisäksi myös palkkaamaltaan personal trainerilta. Entinen pullukka ei aina ollut kovinkaan mielissään raskaista treeneistä.

– Minun personal trainer teki niin raskaan ohjelman, että se oli ihan kamalaa. Kirosin sen kyllä ihan alimpaan helvettiin suoraan sanottuna, Niko nauraa.

– Treenien aikana lensi hikeä ja ärräpäitä, mies jatkaa.

Ärräpäitä ilmeni myös miehen ja Sannan välisten treenien aikana.

– Treenien myötä Sannan ja minun välillä oli enemmän lämpöä, mutta meillä on aina sellaista pientä naljailua toisillemme. Siinä tuli sitten välillä vähän runsain mitoin haukuttua ja auottua toiselle päätä.

"Parisuhde on parantunut entisestään"

Päänaukomisesta huolimatta Sannan läsnäolo oli Nikolle tärkeää. Sannan avulla Niko jaksoi nimittäin treenata ahkerammin huonosta motivaatiosta huolimatta.

– Oli hyvä, että siinä oli joku. Hän laskeskeli niitä toistoja, kun itse en jaksanut siihen oikein keskittyä.

Miehen mielestä Sannalla olisi kuitenkin ollut hieman parantamisen varaa.

– Huutamisessa ja tsemppaamisessa olisi voinut vähän parantaa, Niko kertoo.

Kilojen karistua parisuhteessa on aiempaan verrattuna ollut enemmän kipinää.

– Parisuhde on parantunut entisestään, kun painoa on pudonnut. Kipinää on ollut paljon, mies kertoo iloisesti.

Katso aikaisemmat jaksot Katsomosta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme