Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-kisaajan arki: Ärräpäitä, pelaamista ja motivaation metsästystä

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman seuraavassa jaksossa tutustutaan Nikoon, joka yrittää pudottaa vuosien varrella kertyneet kilot tyttöystävänsä Sannan johdolla. Kuinka kuntoilu onnistuu heikon motivaation sekä ärräpäiden lentelyn ohessa.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman seuraavassa jaksossa tutustutaan Nikoon ja Sannaan. Heidän lisäkseen perheeseen kuuluu myös kaksi pientä ja kaksi teini-ikäistä lasta.

Tällä hetkellä pari ei elä saman katon alla, vaikka lähitulevaisuudessa se on haaveena. Helsingissä asuvat Niko, 36, ja Sanna, 28, ovat olleet aikoinaan naimisissa, mutta he ovat palanneet seurustelevaksi pariskunnaksi.

– Viisi ja puoli vuotta ollaan oltu yhdessä. Ollaan oltu naimisissa, kaksi kertaa kihloissa, erottu, asuttu saman katon alla, mutta nyt asutaan erikseen. Tarkoitus on päästä saman katon alle vielä, Sanna kuvailee parisuhdettaan.

Parisuhteen aikana Niko arvelee kerryttäneensä vyötärölleen noin 20 kiloa. Miten kiloja päätyi vyötäröseudulle?

– Se lähti siitä, kun emäntä tuli raskaaksi. Lopetin sitten jalkapallon ja samaan aikaan raskauskilot tuli minulle. Emännältä ne lähtivät ja minulle ne jäivät, Niko naureskelee.

Niko harrasti jalkapalloa noin 25 vuotta, mutta Sannan raskauden myötä se jäi kokonaan unholaan, koska hän halusi viettää ensimmäisen biologisen lapsensa kanssa niin paljon aikaa kuin mahdollista.

Tietokonepeleihin uppoaa koko viikonloppu 

Vähäisen liikunnan lisäksi Niko nauttii myös tietokonepeleistä ja aikaa siihen kuluukin usein roppakaupalla.

– Pelaamiseen saattaa mennä vaikka koko viikonloppu.

Pelien aikana tulee usein myös herkuteltua. Mitkä ovat lempiherkkujasi?

– Karkit, sipsit ja dippi. Oikeastaan kaikki herkut mitä kaupasta löytyy, Niko kertoo.

Nikon lähtöpaino on 103,9 kiloa ja niistä mies haluaa päästä eroon. Liikakilot haittaavat nimittäin itseluottamusta ja aiheuttavat haasteita myös työpaikalla. Niko on putkimies ja välillä hänen pitäisi mahtua pieniinkin tiloihin, mutta vatsanseutu saattaa joskus estää nämä yritykset.

”Niko ostaa minulle tissit”

Tavoitteena parilla on voittaa 10 000 euroa, mutta omien sanojensa mukaan he olisivat tyytyväisiä myös 5 000 euroon. Mihin käyttäisitte voittorahat?

– Vaimolle on tullut luvattua rinnat, Niko kertoo.

– Niko ostaa minulle tissit ja käyttää loput sitten itse, Sanna kuvailee.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman seuraavan jakson aikana näet onnistuuko pari tavoitteissaan ja kuinka paljon Niko pudottaa painoa vajaan seitsemän viikon aikana.

Vilkaise yläpuolella olevalta videolta maistiainen Nikon ja Sannan treeneistä.

Katso aikaisemmat jaksot Katsomosta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme