Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-parin hääsuunnitelmat vaihtuivat eroon: ”Päätettiin lähteä eri suuntiin”

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa päästiin kurkkaamaan Hennan ja Matin painonpudotusurakkaa. Pari vitsaili, että jos kilot pysyvät vuoden ajan loitolla, niin sitten tanssitaan häitä. Tämä suunnitelma kuitenkin kariutui yhteisen päätöksen johdosta.

Henna, 24, ja Matti, 25, päättivät päästä yhdessä eroon raskauden aikana kertyneistä kiloista. Henna onnistui pudottamaan yli 15 kiloa seitsemän viikon aikana ja täten hän ansaitsi 5 000 euron voittopotin.

Heti painonpudotusurakan alettua hommat luistivat, sillä Henna tekee mallikkaasti sen mihin ikinä ryhtyykään. Häntä ei muun muassa häirinnyt muiden erilaiset ruokailutottumukset lainkaan.

– Olin niin täysillä mukana tässä, että ei haitannut vaikka muut söivät jotain aivan muuta. Loppujenlopuksi kyseessä oli niin lyhyt aika ja tiedän, että se elämänmuutos on tehtävä.

– Jos haluan pitää kiinni tuloksista, niin en voi aina hermostua, jos joku syö esimerkiksi lihapiirakoita, Henna summaa.

Henna treenasi joka päivä kolme kertaa. Yleensä aamuisin hän teki kahvakuulatreenin ja treenasi samalla myös keskivartaloa. Päivällä hän kävi uimassa ja iltaisin lenkillä. Millaista oli treenata oman kumppanin kanssa?

– Matti oli tosi paljon pois, joten treenasin aika itsenäisesti. Hän oli kuitenkin tosi iso henkinen tuki ja jos valmentaja olisi ollut joku muu, niin hankaluuksia olisi tullut varmasti, Henna nauraa.

Leirille päästyään treenaaminen jäi lähes täysin pois, koska Henna tuli kipeäksi. Tämä ei kuitenkaan haitannut sillä painoa putosi leirillä yli viisi kiloa.

– Lepo on oikeasti painonpudotuksessa tosi isossa osassa. Monella stressitaso on usein niin korkealla leirillä, että ne eivät osaa rentoutua. Itse otin vaan tosi rennosti: istuin porealtaassa, join vettä ja nautin siitä. Paastosin myös sen viimeisen viikon aikana ja pidin muutenkin ruokavalion tosi kevyenä.

Henna ei enää tuijota vaakaa

Yli 15 kiloa pudottanut Henna haluaa pitää kiinni terveellisestä ruokavaliosta ja hän ei enää aio jättää kuntoilua sivuun. Vaakaa hän ei kuitenkaan enää aio tuijottaa.

– Lähinnä keskityn siihen, että pidän tämän elämänmuutoksen.

– Minulla on hyvä, kun on ne vaatteet sieltä loppukuvauksista. Jos ne alkavat puristaa, niin tiedän että jotain pitää tehdä, Henna kertoo iloisesti.

5 000 euron voittopotin Matti ja Henna ovat käyttäneet muun muassa vaatteisiin, hemmotteluun ja muihin arkisiin askareisiin. Jakson aikana Henna ilmoitti laittavansa Jenniltä saadun valokuvan jääkaapin oveen, kävikö näin?

– Se oli hetken siinä, mutta se oli niin oksettava, että ajattelin etten kehtaa kutsua kavereita. Haluan antaa paremman kuvan niille, jotka tulevat kylään. Kaikkien ruokahalu poistuu viimeistään, kun he näkevät sen kuvan, Henna nauraa.

Kuva on kuitenkin edelleen säilössä, jos motivaatio katoaa hetkellisesti.

– Katson sitten sitä kuvaa. En enää koskaan halua näyttää siltä, Henna toitottaa.

Matti kertoi jakson aikana, että on luvannut viedä Hennan vihille, jos häneltä pysyy pudottamansa kilot loitolla. Hääsuunnitelmat jäivät kuitenkin vain haaveeksi.

– Päätimme yhdessä, että parempi lähteä eri suuntiin. Ollaan edelleen tosi hyvissä väleissä ja hyviä ystäviä. Meillä on myös yhteinen lapsi, joten tietenkin ollaan myös vanhempia, vaikkei parisuhteessa ollakaan, Henna kertoo.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi päättyy, mutta aikaisemmat jaksot ovat edelleen katsottavissa Katsomosta.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme