Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-sarjan Miina ei stressaa enää kiloistaan: Osa painosta tullut varmasti takaisin

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa Miina pudotti päälle 10 kiloa ohjelman aikana. Nyt hän hakee tasapainoa syömisen ja liikunnan välille.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan osallistunut Miina onnistui sulamaan 92,1 kilosta pois peräti 10,6 kiloa.

Avioliittonsa aikana Miina oli kerryttänyt liikakiloja pikkuhiljaa. Ohjelmaan mukaan lähtiessään lanteille oli tullut jo 27 lisäkiloa.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS3_Miina_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS3_Miina_jalkeen_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lopulta nainen koki olonsa epämukavaksi, rumaksi ja lihavaksi. Epävarmuus omasta itsestä vaikutti myös siihen, että esimerkiksi lenkkipolulle lähteminen tuntui vaikealta.

– Tätä on vaikea selittää, koska se kuulostaa järjettömältä. Tiedän, että olisi pitänyt liikkua, mutta oma vartalo tuntui epämiellyttävältä liikkumiseen. Lenkille lähteminen oli vaikeaa, kun tuntui, että läskit vain hyllyivät, hän summaa jälkeen päin.

Ohjelmassa nainen kertoo, että aiemmat laihdutuskuurit ovat kestäneet parhaimmillaan kuukauden päivät ja huonoimmillaan ne ovat olleet vain muutaman tunnin mittaisia.

Miina kertoo lähteneensä mukaan ohjelmaan saadakseen luotua itsellensä sellaisen paineen, joka ohjaisi kohti onnistumista.

– En todellakaan lähtenyt sen takia, että haluan televisioon tai julkisuuteen. Ajattelin, että en keksi mitään parempaa keinoa, kuin se, että julkisesti selviää miten on pärjännyt. Siinä tuli sellainen fiilis, ettei edes voi epäonnistua.

Ohjelman aikana Miina onnistui karistamaan 10 kiloa, vaikka sairasteli projektin aikana ja joutui olemaan osan ajasta täydessä liikuntakiellossa.

Myös heti ohjelman kuvausten jälkeen nainen sairastui, mitä seurasi useampikin keuhkoputkentulehdus, joiden myötä ohjelmassa alkanut painonpudotusurakka vähän tyssäsi.

– Ruokavalio ei ole ongelmani, vaan liikunnan puute. Kun liikunta jää pois, kilot kertyvät saman tien. Aineenvaihduntani tarvitsee sitä, että liikun. Silloin paino pysyy, ja myös putoaa.

Nyt hän kertoo, että astman aiheuttamat terveysongelmat on saatu paremmalle tolalle lääkityksen päivittämisen avulla. Ohjelman kuvauksista on kulunut nyt kokonainen vuosi, mutta kiloistaan Miina ei kuitenkaan aio ottaa paineita. 

– En ole käynyt vaa’alla kuvausten jälkeen – enkä aio käydäkään. Varmasti osa painosta on tullut takaisin, mutta en jaksa stressata siitä yhtään, hän kertoo.

– Olen ostanut vuosikortin lähellä olevalle salille ja voin käydä siellä ryhmäliikunnassa ja kuntosaleilla, kun vain terveys antaa sille mahdollisuuden.

Miinan mies Jani auttaa vaimoaan painonpudotuksessa ohjelmassa. Jani ei myöskään karttanut koviakaan keinoja. Hän esimerkiksi asensi jääkaapin oveen hälyttimen, ettei vaimo kävisi napostelemassa jääkaapista salaa vanukkaita tai muita herkkuja.

Nyt hälytin on saanut kuitenkin lähteä muille maille.

– Jääkaappihälytin on poistunut asunnostamme lopullisesti. Syön mitä haluan ja milloin haluan, Miina nauraa.

Tällä hän ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei hän kiinnittäisi huomiota myös ruokaan.

– Olen aina pitänyt terveellisestä ruoasta, vaikka ohjelmasta voi saada käsityksen, että syön lasten vanukkaat. Vihreistä lehdistä en tykkää ollenkaan, mutta huolehdin kyllä, että kaikilla on kasviksia lautasella. Entistä enemmän olen kiinnittänyt nyt koko perheen ruokavalioon huomiota.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00.  Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme