Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-sarjan parin suhde oli kariutua ylipainon takia: Avioerosta oli puhetta

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma starttaa kolmannen tuotantokauden jaksoilla 14.9. AVAlla.

Ohjelman ensimmäisenä parina nähdään Karoliina, 24, ja Henri, 25. Nuori pari oli ajautunut erilleen Karoliinan ylipainon myötä. Henri haaveili personal trainerin työstä, kun taas Karoliina oli linnouttautunut sohvalle herkkujensa kanssa.

– Sen ajan mitä olin kotona, niin en jaksanut muuta kuin maata sohvalla. Olin niin väsynyt, etten jaksanut mitään – mutta jaksoin sitten syödä. Siihen se jäi. Ei ollut mitään energiaa, Karoliina kertaa.

– Henkkaa se alkoi ärsyttää, kun hän on aina ollut liikunnallinen ihminen. Minäkin olin ollut sellainen menevä ihminen. Avioerosta oli puhetta.

Karoliina kertoo, että erosta pariskunta

Katsomo-video ei ole saatavilla

puhui yhteisesti. Hän sanoo ymmärtäneensä kuinka väsynyt oli vasta, kun pari astui kameroiden eteen kuvauksissa.

– Henkka oli ollut hyvin hiljainen tästä kaikesta. Hän puhui tästä minun väsymyksestäni kunnolla vasta, kun kuvaukset alkoivat. En ollut edes ajatellut ennen sitä, että ongelmat johtuisivat väsymyksestäni. Olin periaatteessa sulkenut melkein kaikki ulkopuolelleni, en edes nähnyt kunnolla sitä tilannetta, missä olimme.

Ajatus Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan lähtemisestä tuli alunalkaen Henriltä. Hän näki mainoksen ja ehdotti lähtemistä mukaan.

Aluksi Karoliina laittoi vastaan, mutta huomasi ennen pitkään täyttävänsä hakemusta. Pian hän tajusi toivovansa, että he pääsisivät mukaan ohjelmaan.

– Silloin heräsin myös siihen, että tuo toinen pitää minua lihavana ihmisenä. Hän ehdottaa tätä tosissaan ja on lähdössä mukaan tähän ohjelmaan.

Lopulta pariskunta odotti puhelua, joka kertoisi miten hakemuksessa on käynyt. Pari oli tuolloin Kreetalla ja kumpikin kulki puhelin käteen liimattuna kellon ympäri.

– Kun se puhelu tuli, niin en voinut edes jäädä siihen Henkan viereen. Juoksin hotellin toiseen päähän ja kun kuulin sen ”onneksi olkoon” niin räjähdin hirveään huutoitkuun.

– Olin helpottunut, että nyt tämä tapahtuu. Minun ei tarvitse olla missään dokumentissa kertomassa, että ”näin minusta tuli 230 kiloinen”. Seuraavan viikon ajan vain itketti. Ajattelin sitä, että elämä muuttuu. Tajusin, että tämä on hyvä juttu.

Iloa liikuntaan voit hakea esimerkiksi näiden Fitnesspäiväkirjat-videoiden kautta:

Katsomo-video ei ole saatavilla


Katsomo-video ei ole saatavilla

Karoliinan ja Henrin yhteinen matka Karoliinan kiloja vastaan käydään keskiviikkona kello 21.00 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme