Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-sarjassa 15 kiloa laihtunut Jani keräsi kiloja takaisin: En ole tyytyväinen

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa 15 kiloa laihtunut Jani kertoo MTV.fille kuulumisiaan kuvausten jälkeen.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa Jani laihtui puolisonsa Rean opastuksella huimat 15,2 kiloa. Seitsemän viikon rutistuksen aikana Jani kohtasi haasteita, kun hänen polvensa poksahti heti treenaamisen alkumetreillä.

Polvivammasta huolimatta mies jaksoi painaa ja onnistui kahden viimeisen viikon aikana sulattamaan kiloja raivokkaalla vauhdilla.

Ohjelman alussa studioon käveli 111,9 kiloinen köntys, mutta loppupunnituksessa mies painoi enää 96,7 kiloa.

Kaikkiaan Jani onnistui siis karistamaan 15,2 kiloa. Näin ollen hän kuittasi itsellensä 5 000 euron summan.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS9_Jani_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS9_Jani_jalkee_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

MTV.fi haastatteli Janin noin vuosi kuvausten jälkeen. Vaikka painonpudotus jäi toivottua pienemmäksi, on Jani muuten tyytyväinen muutokseen.

– Piristyin todella paljon. Leirin jälkeen normaalin arjen alettua yritin mennä päiväunille, mutta en enää saanut nukuttua. Olen paljon energisempi ja autan kotitöissä.

Jani kertoo painon vaihdelleen aika paljon sarjan kuvausten jälkeen. 

– Paino on vaihdellut aika paljon, vähän yli 100 kiloa painan. Edelleen syön terveellisesti ja Pullukan jälkeen olen päässyt eroon karkista ja muista herkuista. Siitä olen ylpeä itsestäni, että ruokavalio on siistiytynyt

Elämänmuutoksesta huolimatta Jani ei kuitenkaan ole täysin tyytyväinen painoonsa.

– Leirillä laihduttaminen oli erilaista. En ole tällä hetkellä tyytyväinen painooni. Noin viisi kiloa on tullut lisää painoa. Tarkoitus olisi ottaa itseä niskasta kiinni. Pienet lapset ovat pitäneet niin kiireisiä, ettei itselle ole ollut ollenkaan aikaa. Lasten kanssa pyrin kuitenkin olemaan ulkona.

Suurperheeseen perheenlisäystä

Janilla ja Realla oli jo sarjan kuvausten aikaan kaksi yhteistä lasta. Nyt yhteisiä lapsia on kolme ja lisäksi Janilla on aiemmasta liitosta kaksi lasta ja Realla kolme.

Kahdeksan lapsen suurperheen uusin tulokas on heinäkuussa syntynyt Aavatuuli. Jani pyrkiikin yhdistämään kuntoilua ja lasten kanssa olemista.

– Kävely on liian nössöä, tykkään saada itestäni enemmän irti. Tulikin juuri ostettua kuntopyörä, joten samalla kun lapset katsovat piirrettyjä, niin voin polkea kuntopyörää.

Yksi syy painonnousuun on se, että polvivamma vihoittelee edelleen. 

– Polvi on edelleen kipeä, eli joudun käyttämään tukea ja pienikin sivuttaisliike on sellainen, että hyvä ettei jalat lähde alta. En esimerkiksi pysty vieläkään menemään kontilleen lasten leluja siivotessa. En osaa edes kuvailla millainen kipu minulla on polvessa. Tosi outo kipu, aivan kuin liekki palaisi siellä sisällä.

– Inhoan lääkäreitä. Jossain vaiheessa menen lääkäriin, mutta nyt en ole jaksanut eikä ole huvittanut, mieluummin valitan, Jani heittää.

Katso videolta nettiekstra, Jenni Levävaaran vinkit nopeaan taukojumppaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21!

Jaksot myös MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme