Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Pullukka-sarjassa laihtunut Henri paljastaa: Saiko vaimo ohjelman voittopotilla uudet rinnat?

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa Henri laihtui 11 kiloa. Mitä sitten tapahtui? Lue miehen tuoreet kuulumiset.

Henri on Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman jälkeen pitänyt painonsa kurissa. Voittopotti jäi toivottua pienemmäksi, joten suunnitelman Virpin rintaleikkauksen suhteen ovat myöskin nyt toistaiseksi jäissä.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmaan osallistunut Henri onnistui pudottamaan kuvausten aikana seitsemässä viikossa 10,9 kiloa.

Alussa 98,6 kiloinen mies painoi lopulta 87,7 kiloa.

Mies oli todennut vaimonsa Virpin kanssa ohjelman alussa, että ulkonäöllä on kummallekin väliä ja laihduttuaan hieman mies toteaa, että peilikuva miellytti silmää aiempaa enemmän.

– Miehestähän saa komean laittamalla päälle puvun ja kauluspaidan, mutta kyllä se peilikuva ilman vaatteitakin kohentui, hän naurahtaa.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS6_Henri_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_PRESSI_EPS6_Henri_Jälkeen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Ohjelmaan osallistuessaan pari kertoi, että mikäli he onnistuisivat voittamaan täyspotin, eli 10 000 euroa, ostaisi Henri valmentajalleen Virpille uuden etumuksen rintojensuurennusleikkauksen muodossa.

10,9 kilon pudotuksella mies kuittaisi itsellensä 2 500 euron voittopotin, eli rahaa tuli aiottua vähemmän. Samalla myöskin Virpin rintaoperaatio siirtyi toistaiseksi hamaan tulevaisuuteen.

– Tissirahat on vielä hankkimatta, hän nauraa.

– Kyllä hommaan ne jossain vaiheessa. Olen Virpille luvannut, että kunhan tietyt edellytykset täyttyvät, niin hommaan hänelle uudet rinnat. Olen sanonut, että ensin pitää kyykätä kontti kondikseen, hän heittää.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rintaleikkauksen taustalla on ensisijaisesti Virpin oma toive. Vartalo on naisella muuttunut kolmen lapsen ja elämäntapojen myötä.

– Hyvässä hengessä tätä suunnitellaan. Olen hänelle sanonut, etten ole mitään vikaa hänessä nähnyt. Hänen oman itsetuntonsa takia ne tulevat sitten joskus ajankohtaiseksi.

Lopulta voittorahat kuluivat arkeen ja osaltaan miehen mukaan myös hyvään ruokaan ja juomaan.

Mies itse laittoi itsensä koville vuosi sitten kuvatussa Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa, jossa hän karisti kiloja, vaikka painonpudotuksen kompastuskiveksi meinasi muodostua miehen aikaa vaativa työ rakennusalan yksityisyrittäjänä.

Vaikeuksista huolimatta mies sai pudotettua painoansa lähes 11 kiloa. Suurin osa painosta putosi hänen mukaansa viimeisen kahden viikon aikana leirillä.

– Muutamassa päivässä leirin jälkeen paino nousi neljällä tai viidellä kilolla. Siinä kyse oli lähinnä nesteissä. Nyt paino on pysynyt 92-94 kilon välillä.

Henri toteaa, että menneeseen vuoteen on sisältynyt muutamia repsahduksia, mutta pääasiassa ruokavalio on siistiytynyt. Esimerkiksi vuosien aikana syödyt pikaruokalounaat olivat isossa roolissa painonnousussa. Nykyään Henri osaa ajaa pikaruokaravintoloiden ohi.

– Treeni ei ole hirveän aktiivinen osa elämässäni enää, kun työn puolesta on vaikea löytää aikaa käydä salilla. Lenkkeily on kuitenkin perusosa arkea.

– Haasteensa tuo se, että meillä on tuolla muunlaisella harrastusrintamalla viikonloppumenoja todella paljon. Niihin liittyy usein alkoholin nauttiminen, niin siinä ruokavalion repsahtaminen on usein osana kaupan päälle. Arjessa pyrin kuitenkin jonkinlaista tolkkua pitämään yllä.

Kaiken kaikkiaan Henri toteaa, että hän on hyvin tyytyväinen elämäänsä, jota rytmittää työn lisäksi kolme lasta ja heidän harrastuksensa.

– Minulla on itseni kanssa hyvä olo. Toki peilikuvassa olisi karistettavaa, mutta en halua ottaa elämää sellaisena, että pitäisi olla jatkuvalla laiharilla. Jos iskee kova motivaatio, niin miksipä en hyppäisi laiharille, mutta nyt se ei ole ensimmäisenä mielessä.

Kaikkiaan Henri on kiitollinen Rakas, sinusta on tullut pullukka -kokemuksesta, vaikkei tavoiteltu 10 000 euron voittopotti ja 16 kilon painonpudotus toteutunutkaan.

– Meillä menee Virpin kanssa loistavasti. Aina meillä on mennyt ja tulee aina menemäänkin. Tästä projektista jäi älyttömän hyvä kaveriporukka, kun tuli tutustuttua muihin pullukoihin leirillä. Missään nimessä en vaihtaisi tästä päivääkään.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00

Jaksot myös MTV Katsomosta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme