Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Rakas, sinusta on tullut pullukka jatkuu – Jenni Levävaara listaa syitä hakea mukaan

Sub etsii jälleen pariskuntia Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman kolmannelle tuotantokaudelle. Ohjelmaa juontava Jenni Levävaara toivoo painonpudotuksessa apua tai kipinää kaipaavien parien hakevan mukaan sarjaan.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelma on auttanut lukuisia pareja kohti terveellisempiä elämäntapoja ja kevyempää itseään. Nyt on jälleen aika hakea ohjelman uudelle kaudelle. Keiden kannattaa hakea mukaan, Jenni Levävaara?

– Ehdottomasti kenen tahansa, joka kokee, että paino on noussut parisuhteen aikana, Jenni aloittaa.

Levävaara muistuttaa, että ohjelma on kuin hieno matka, jonka aikana voi löytää aivan uusia puolia itsestään sekä puolisostaan. Ohjelman avulla voi ylittää itsensä ja saavuttaa uskomattomia tuloksia.

– Tämän kautta voi ymmärtää, miten reagoi asioihin ja miten käyttäytyy eri tilanteissa. Ohjelman avulla voi oppia tuntemaan itseään paremmin ja tehdä tarvittavia muutoksia, Jenni kertoo.

Personal trainerin mukaan painonpudotusurakan aikana voi itsensä lisäksi oppia jotain uutta myös puolisostaan. On myös eräs toinen todella painava syy, jonka takia ohjelmaan kannattaa hakea mukaan.

– Jos takana on useita laihdutusyrityksiä, jotka eivät ole tuottaneet tulosta, niin kannattaa kokeilla nyt. Tässä tulee kuitenkin se julkisuuden paine, joka usein antaa ihan uudenlaista potkua painonpudotukseen, Jenni summaa.

Personal trainerina työskentelevä Levävaara kokee, että mukaan kannattaa hakea myös silloin, jos pari uskoo heillä olevan paljon annettavaa katsojille.

– Jos parin tarina on mielenkiintoinen, niin totta kai haluamme kuulla sen. Kuka tietää, kuinka syvästi tai innoittavasti he vaikuttavatkaan katsojiin, Jenni kuvailee.

Haluatko sinä luoda kumppanisi kanssa upeita muistoja ja samalla pudottaa hieman ylimääräisiä kiloja? Jos vastasit kyllä, niin nyt kannattaa hakea Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman uudelle kaudella.

Hakekaa ohjelmaan alla olevalla lomakkeella. Ohjelma kuvataan elo-lokakuussa 2015.

Onko yhteyshenkilönä:

Kasvokuva Pullukasta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Kokovartalokuva pullukasta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Kasvokuva puolisosta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Kokovartalokuva puolisosta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Kokovartalokuva pullukasta suhteen alkuajoilta:

HUOM: Kuvan maksimikoko on 2 megatavua

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme