Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Rakas, sinusta on tullut pullukka -kisaaja iloitsee: Meidän perheeltä lähti yli 30 kiloa

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelman myötä Christer ja Anna laihduttivat seitsemässä viikossa yhteensä 30 kiloa.

110,2 kiloa painanut Christer, 33, päätti tehdä elämäänsä radikaalin muutoksen, koska kahden vuoden parisuhteen aikana raskauskilot olivat ilmestyneet Annan, 26, sijaan Christerin vyötärölle. Seitsemän viikon aikana Christer pudotti hurjat 20,1 kiloa. Christerin lisäksi myös Anna pudotti painoa tasan kymmenen kiloa.

Pari tähtäsi kohti kymppitonnin pottia ja se saatiin, koska Christer onnistui pudottamaan painoaan selkeästi yli vaadittavat 16 kiloa.

– Raha oli aika bonus ja se häilyi siinä puolessa välissä kokonaan pois. Se oli iso plussa, mutta ei niinkään motivoinut. En niinkään treenannut silleen, että eurot vilkkuivat silmissä vaan niin, että minun on pakko laihduttaa yli 16 kiloa tai olen hävinnyt, Christer kertoo.

"Treenit meni yli"

Ruokavalio aiheutti Christerille eniten päänvaivaa, sillä hänen täytyi luopua maitotuotteista ja hänen annoksensa eivät saaneet sisältää juurikaan hiilihydraatteja.

Mies söi liian vähän, treenasi liian paljon ja joutuikin sen seurauksena sairaalaan. Miehen kroppa oli nimittäin joutunut ylirasitustilaan.

Ennen sairaalassa käyntiä Christer treenasi kolme kertaa päivässä ja aina hän vei itsensä täysin äärirajoille.

– Treenit meni vähän yli heti laihdutusprojektin alettua. Treenasin kolme kertaa päivässä ja aina todella lujaa. Uin esimerkiksi ensiksi kaksi kilsaa ja päivällä vedin HIIT-treenin ja illalla menin vielä spinningiin. Ei ihme, että rupesi tykyttelee ja kroppa sanoikin itsensä irti.

"Ovista ja ikkunoista pursui ulos 30 kiloa"

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lääkärin suosituksesta Christer muisti lepopäivien tärkeyden ja hän myös treenasi rauhallisemmin. Hän teki muun muassa pitkiä kävelylenkkejä ja joogasi.

Paastoamalla ja treenaamalla rauhallisesti mies karisti vyötäröltään 13 kiloa viimeisen kolmen viikon aikana. Christer pudotti kokonaisuudessaan yli 20 kiloa ja Anna 10 kiloa. Ei siis ihme, että Christer on itsestään ja avopuolisostaan todella ylpeä.

– Ei voi olla kun tyytyväinen. Pitää nostaa Annalle hattua, että kaiken tuon ohella hän laihtui yli kymmenen kiloa. Hänen suoritus on jopa hienompi kun meikäläisen, koska minulla oli aika paljon apuja. Sain nimittäin nukkua ja treenata milloin vaan.

– Älyttömän hieno saavutus koko meidän perheeltä! Ovista ja ikkunoista pursui ulos 30 kiloa, mies kertoo iloisesti.

Christer on onnistunut pitämään kilot loitolla ja hän jatkaa terveellisten elämäntapojen noudatusta.

– Projekti jatkuu edelleen, mutta minun treeni muuttuu nyt. Teen nyt enemmän punttia ja teen niitä lihaksia.

Paljon kiloja karistanut pari jatkaa edelleen laihdutusurakan parissa ja heidän kokemuksiaan pääseenkin lukemaan muun muassa Annan blogista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme