Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Rakas, sinusta on tullut pullukka -kisaaja pudotti lähes 17 kiloa: Opin tahdonlujuutta

Rakas, sinusta on tullut -pullukka ohjelmassa tutustuttiin lähes 17 kiloa painoaan pudottaneeseen Janneen. Entisestä liikunnankaihtajasta kuoritui ohjelman myötä tosissaan treenaava salihirmu. 

Jannen paino ei pudonnut ohjelman aikana tasaisesti, vaan projektissa oli mutkia matkassa. Ensimmäisen viikon aikana Jannen paino putosi huikeat viisi kiloa, jonka jälkeen painonpudotus ei sujunutkaan yhtä helposti. Ennen leirille lähtöä painoa oli lähtenyt vasta yhdeksän kiloa, joka oli kaukana tavoitevauhdista. 

Paino ei siis pudonnut mieheltä tasaisesti, vaan kilot lähtivät Jannen sanojen mukaan vain joka toinen päivä.

– Aamulla kun kiloja ei ollut pudonnut yhtään, olin aivan maani myynyt. Sitten seuraavana aamuna painoa olikin lähtenyt parin päivän edestä, Janne kertoo painonvaihteluistaan.

Leirillä vastuu itsestä korostui

Janne vietti ohjelman aika kahden viikon leirijakson, jossa oli itse vastuussa syömisistään ja liikunnasta. Leirijakson aikana Janne oppi itsestään ennen kaikkea tahdonlujuutta.

– Piti pitää hyvin kiinni ruokavaliosta ja liikunnasta ilman lipsahduksia. Onneksi pysyin terveenä koko ajan, joten sen suhteen ei tullut ongelmia, Janne kertoo leiriviikoistaan.  

Janne uskoi alusta alkaen omaan onnistumiseensa. Leirillä hänelle korostui vastuu itsestään ja omasta tekemisestä. 

– Julkinen epäonnistuminen motivoi ja pisti yrittämään entistä enemmän, Janne nauraa. 

Kuntosalilta lihaksia

Janne kertoo hurahtaneesta ohjelman päätyttyä kunnolla lihasten kasvattamiseen ja kuntosalilla käymiseen. Kuntosalilla tulee käytyä jopa neljä kertaa viikossa.

Janne ei stressaa enää painostaan, vaan uskoo, että peili ja sisäinen olo kertovat hyvinvoinnista enemmän. 

– Kun nostelee punttia ja syö kunnolla, paino voi vähän noustakin. Se on kuitenkin lihasta, eikä läskiä joka painoa nostaa, Janne kertoo.

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Facebookissa ja Twitterissä #rakaspullukka. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme