Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjassa pariskunnat laihduttavat yhdessä

Muistatko ajan, jolloin olit timmissä kunnossa ja ylpeä vartalostasi? Elämä hymyili.

Nyt muutama vuosi on vierähtänyt, sinusta on tullut sohvaperuna, jonka ruokahalu on tuplaantunut ja liikuntamäärä puolittunut. On aika tarttua härkää sarvista ja ottaa elämä jälleen haltuun… ja mikä sen parempaa kuin, että omasta puolisostasi tulee personal trainerisi!

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa tapaamme pariskuntia, jotka ovat olleet yhdessä jo jonkin tovin, mutta joista toisen vyötärömitta on kasvanut vuosi vuodelta. Kuulostaako tutulta?

Jotta suhde loistasi taas entisellään ja saataisiin höllyvät vähentymään, vaaditaan järeitä toimia. Henkilö, joka pystyy motivoimaan ja patistamaan pullukkaa parhaiten on tietysti hänen oma puolisonsa, joka ottaa roolin personal trainerina.

Tavoitteidensa savuttamiseksi pariskunnat saavat myös kaiken tarvittavan tuen kuntovalmennuksen ammattilaiselta.

Sen lisäksi että parisuhde paranee ja kilot karisevat, pariskunnilla on mahdollisuus voittaa rahaa. Mitä enemmän pullukka onnistuu laihduttamaan, sitä suuremmaksi palkintosumma kasvaa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme