Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Rakas, sinusta on tullut pullukka: Tämä kikka sai lopulta painon tippumaan

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa päästiin tutustumaan Sannaan, jonka vyötärölle oli kymmenen vuoden aikana kertynyt hieman liikakiloja. Aluksi kilot eivät tippuneet lainkaan, mutta onneksi personal trainer Jenni Levävaaran vinkki auttoi heti.

Sanna, 28, sai painonpudotukseen apua niin personal trainer Jenni Levävaaralta kuin myös puolisoltaan Teemulta. Ensimmäisen viikon aikana paino ei juurikaan pudonnut ja Sanna stressasikin asiasta paljon.

– Kilot ei alussa vaan lähtenyt ja stressasin niistä sitten alusta alkaen. Kun yleensähän ne kilot lähtee alussa nopeasti, mutta minulla ei lähtenyt. Ekalla viikolla lähti melko paljon senttejä, mutta kiloja ei, Sanna muistelee. 

Painonpudotus ei siis alkanut kovinkaan hyvin, vaikka yritys olikin miten kova tahansa. Sanna urheili paljon ja muutti myös ruokavaliotaan, mutta kilot eivät karisseet. Jenni Levävaaran erään vinkin myötä kilotkin alkoivat häipyä.

– Jenni määräsi minut juomaan vettä ihan hirveästi. Neljä litraa päivässä! Sen jälkeen huomasin, että aloin hikoilla. Aiemmin en hikoillut ollenkaan. Puolessa välissä lähti aineenvaihdunta kiihtymään, Sanna muistelee.

Sannan lähtöpaino oli 89,5 kiloa. Seitsemän viikon aikana hän pudotti painoa 11,6 kiloa eli ohjelman päättyessä hän painoi 77,9 kiloa. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Rakas, sinusta on tullut pullukka 2. kausi Subilla torstaisin klo 21.00. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme