Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Uudet kuvat: 25 kiloa laihtuneen Pullukka-Oskarin muutos jatkuu: ”Laihasta läskistä on tullut lihaksikas”

Rakas, sinusta on tullut Pullukka -sarjan Oskari on hurahtanut crossfittiin. Hän on jatkanut kuntoilua myös ohjelman jälkeen.

Oskari pudotti Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa huikeat 25 kiloa. Miehen lähtöpaino oli mojovat 123,6 kiloa. Seitsemän viikon kuurin jälkeen hän painoi vain 98,6 kiloa. Samalla mies pokkasi itsellensä ohjelmasta saatavan täysipotin, eli 10 000 euroa.

MTV.fi haastatteli Oskarin, mitä hänelle kuuluu kuvausten jälkeen?

Arkeen paluu tiukan laihdutuskuurin ja kahden viikon treenileirijakson jälkeen tuotti miehelle takapakkia.

– Lähdin perjantaina treenileiriltä ja maanantaina astuin vaa’alle. Kolmessa päivässä minulle oli tullut 7,5 kiloa takaisin.

Oskari ei kuitenkaan antanut tilanteen karata käsistä. Kuvauksista on nyt kulunut vuosi ja Oskari kertoo, ettei hän ole juurikaan lipsunut.

Oskari kertoo, että nykyään hän käy keskimäärin kerran viikossa vaa’alla. Oskari pyrkii pitämään painonsa 95 kilon ja 105 kilon välillä. Haastattelun aikaan syyskuussa hän kertoo painonsa pyörivän 105 kilon tietämillä.

– Jos siitä menee yli, niin kiristän mutteria heti. Vaikka painoa on tullut muutama kilo takaisin kuvauksien jälkeen, olen silti 20 kiloa kevyempi kuin vuosi sitten samaan aikaan.

RSOTP_K3_EPS2_Oskari_002
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS2_Oskari_jalkeen_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Merkittävä muutos menneen vuoden aikana ei ole muutaman lisäkilon kertyminen, vaan se, mitä niissä kiloissa on.

Oskari summaa, että laihtuminen tapahtui nopeasti. Ripeän painonpudotuksen jälkeen hän on keskittynyt lihasmassan kasvattamiseen ja rasvaprosentin pienentämiseen.

– Olen tyytyväisempi ulkonäkööni nyt kuin silloin, kun lähdin leiriltä. Olin silloin sellainen laihaläski. Silloin oli kaikki liha ja läski kuivunut sieltä nahkan sisältä. Nyt on saanut selkeästi vähän täytettä sinne, on tullut hartiaa.

Alkuvuodesta alkaen mies on harrastanut crossfitiä, joka on kuntoilumuoto, jossa pyritään kehittämään eri fyysisiä ominaisuuksia, joihin kuuluu esimerkiksi lihasvoima, kestävyys, nopeus ja notkeus.

– Broidi harrastaa lajia myös. Hänelle en aluksi edes kehdannut sanoa, että olen mennyt sinne, kun hän on niin kauhean kovassa kunnossa. Hän on palomiehenäkin vielä. Päätin, että vedän itseni hirveään tikkiin ja kerron sitten vasta. On hän vähän ihmetellyt, kun ovat hartiat alkaneet levenemään ja askel nopeutumaan, kokkina työskentelevä Oskari naureskelee.

Laihtuminen vaikuttaa kotona moneen asiaan. Uusioperheessä on viisi lasta, Liia,2, Elmo, 4, Eikka, 7, Ella, 9 ja Romeo, 13.

– Nykyään jaksan lähteä ja olla lasten kanssa. Sen huomaa myös selvästi, että he pyytävät useammin, että lähdetään sinne tai tehdään tätä, koska he tietävät, että lähden nykyään herkemmin, jos ei vain ole mitään muuta. Ennen se oli sitä, ettei oikein jaksanut lähteä, vaan laitettiin piirretyt pyörimään. Ennen he tyytyivät siihen, mutta osaavat nyt vaatia, että voidaanko tehdä jotain muuta kuin istua himassa sohvalla.

Painonpudotus on vaikuttanut myös parisuhteeseen. Oskari toteaa saaneensa ohjelman jälkeen uuden alun vaimonsa Miiran kanssa.

– En ollut tajunnut millaiseen jamaan parisuhde menee, kun toinen ei jaksa mitään. Sitä vain tuudittautui siihen, että olemme naimisissa ja meillä on lapset ja tämä menee nyt näin, moittii itseään.

– Nyt järjestämme aikaa enemmän. Viemme lapsia mummolaan ja muuta. Olemme tehneet tämän viimeisen kymmenen kuukauden aikana enemmän yhdessä kuin viimeisen kolmen vuoden aikana. Miira sai mielestäni paremman äijän kuin hänellä oli alunperin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Voittorahoille löytyi perheessä myöskin hyvää käyttöä.

Alkuvuodesta he kirmasivat Teneriffalle.

– Olimme viikon verran reissussa. Ei ole ollut aiemmin aikaa eikä rahaa lähteä aikaisemmin. Lapset olivat innoissaan, kun he eivät ole päässeet käymään ulkomailla. Kaikki oli heille uutta ja hienoa ja ihanaa. Vietimme oikeasti laadukasta aikaa. Annoimme lasten mennä ja touhuta, ja pyrimme itse ottamaan rennosti.

Reissun jälkeenkin rahaa riitti vielä uuteen televisioon sekä uuteen aiempaa isompaan grilliin.

Ohjelman kuvausten alkaessa grillissä paistuneet herkut olivat keskeisessä osassa Oskarin herkutteluita.

– Olin väijynyt isompaa grilliä, kun meillä käy paljon ihmisiä syömässä. Nykyään sieltä tulee terveellistä ruokaa. Ei ole enää makkaroita ja kyljyksiä. Siellä on paljon kasviksia, hän vakuuttelee naureskellen.

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00. Jaksot myös MTV Katsomosta.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme