Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Video: Aikuisten Robin-faniryhmää pyörittävä Miina tapasi idolinsa: Homma lähti lapasesta

Pullukka-Miina pääsi tapaamaan idoliaan Robinia.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa painonsa kanssa kamppailleen Miinan mies Jani järjesti vaimollensa iloisen yllätyksen.

Miina on innokas Robin-fani, joten mies yllätti vaimonsa järjestämällä tälle tapaamisen popparin kanssa.

Nainen itse luuli olevansa menossa keikalle, joka ei häntä juurikaan itseään olisi kiinnostanut.

Kohtaamisen voit katsoa videolta yltä.

Jälkikäteen Miina iloitsee, että Robinin tapaaminen oli yksi mahtavimmista asioista ohjelmassa. Samalla se myöskin kasvatti naisen fanituksesta joka päiväisen harrastuksen.

– Tapaamisen jälkeen homma on lähtenyt ihan lapasesta. Se oli minulle sellainen käännekohta Robinin fanituksessa.

Miina kuuluu aikuisten naisten pyörittämään faniryhmään Ihan Helmet, jonka pyörittämiseen osallistuu neljä ihmistä ympäri Suomea. Ryhmän perustajat tutustuivat toisiinsa alunalkaen sosiaalisen median kautta.

Ryhmä pyörittää Ihan Helmet nimellä toimivaa Instagram-tiliä, käy keikoilla ja on yhteydessä Robinin tiimiin. Instagramissa ryhmällä on jo yli 5 000 seuraajaa.

– Tapaamiseen asti tämä harrastus oli pysynyt aisoissa. Mutta siitä tapaamisesta tämä sitten lähti. Nyt tämä on ihan päivittäinen harrastus.

– Hernesaaren keikan jälkeen pääsimme takahuoneeseen haastattelemaan Robinia. Olimme bäkkärillä toisen faniryhmän kanssa ja saimme kiitokseksi kaikesta hänen vuokseen tekemästämme työstä RBN-lippalakit, Miina kertoo.

Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21.00. Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomon kautta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme