Mainos
Mainos
Jenni Levävaara saitin kansikuva

Yli 15 kiloa laihtunut Jani pettyi tulokseensa: Edelleenkin kiukuttaa!

Rakas, sinusta on tullut pullukka -sarjan Jani onnistui karistamaan kiloja, mutta jäi kuitenkin 800 gramman päähän tavoitteestaan ja täyspotista.

Rakas, sinusta on tullut pullukka -ohjelmassa ylipainonsa kanssa kamppaili tällä kertaa Jani. Jani oli puolisonsa Rean sanoin ottanut päällensä kahden raskauden kilot. Liikuntaa mies ei ollut harrastanut enää vuosikausiin ja tupakkaa paloi lähes askillinen päivässä.

Seitsemän viikon rutistuksen aikana Jani kohtasi haasteita, kun hänen polvensa poksahti heti treenaamisen alkumetreillä.

Polvivammasta huolimatta mies jaksoi painaa ja onnistui kahden viimeisen viikon aikana sulattamaan kiloja raivokkaalla vauhdilla.

Ohjelman alussa studioon käveli 111,9 kiloinen köntys, mutta loppupunnituksessa mies painoi enää 96,7 kiloa.

Kaikkiaan Jani onnistui siis karistamaan 15,2 kiloa. Näin ollen hän kuittasi itsellensä 5 000 euron summan.

RSOTP_K3_PRESSI_EPS9_Jani_Ennen
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.
RSOTP_K3_EPS9_Jani_jalkee_003
Copyright: Pyry Antero Photography. Kuva: Pyry Pietiläinen.

Huima suoritus jäi kuitenkin kaivelemaan miestä, joka oli tähdännyt kohti 10 000 euron täyspottia, jonka hän olisi kuitannut itsellensä, jos painoa olisi pudonnut 16 kiloa tai enemmän.

– Kun Jenni kertoi paljonko painan, niin masennuin. Rupesi kiukuttamaan. Olin parhaani yrittänyt, Jani kertoo MTV.fille.

Leirillä mies liikkui polven sallimilla tavoilla. Hän polki pyörää ja ui sekä heitteli koripalloa. Polven kanssa toimiminen oli kuitenkin ollut lähes mahdotonta.

– Jos ei olisi ollut polvivammaa, niin liikkuminen olisi ollut helpompaa. Kaikki sanoivat, että ruokavalio on tärkein ja 70 prosenttia painonpudotuksesta perustuu siihen. Pelkkää heinää söin siinä, mutta silti jäin tavoitteesta.

– Edelleenkin kiukuttaa! Harmittaa niin paljon. Olen spekuloinut omassa päässäni, että miksi en mennyt syömään ennen kuin menin siihen ihan ensimmäiseen punnitukseen. Siinä olisi helposti saanut 800 grammaa. Petin itseni tässä. Omasta mielestäni mokasin tosi pahasti.

Kaikkien mielestä tilanne ei kuitenkaan ollut aivan näin toivoton. Ohjelman juontaja ja kunto-ohjaaja Jenni Levävaara kehuu miehen suoritusta ja valmentajana toiminut puoliso Rea on todella vaikuttunut puolisonsa saavutuksesta.

Vaikka 10 000 euron potti jäi lunastamatta, sai pari jotain mille ei voi laittaa hintalappua.

– Rea oli pirun ylpeä minusta. Olemme puhuneet, että se katse, jolla Rea katsoi minua, kun tulin hänen viereensä, niin se oli sellainen, mitä rahalla ei saa, mies toteaa hymyä äänessään.

Katso videolta nettiekstra, Jenni Levävaaran vinkit nopeaan taukojumppaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Rakas, sinusta on tullut pullukka AVAlla keskiviikkoisin kello 21!

Jaksot myös MTV Katsomossa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme