Mainos
Mainos
saaristoruokaa-kansi

Jakso 5: Manteliperunoita ja paistettua haukea

Perunat ja hauki sopivat täydellisesti viileään kesäiltaan. Kokeile Harri Syrjäsen grillisavuntuoksuista reseptiä!


Manteliperunat


1 kg varhaisperunoita
3 rkl oliiviöljyä
Timjamia, suolaa ja pippuria
Paahdettuja mantelilastuja

Valmistus:
Laita pestyt perunat uunivuokaan ja mausta suolalla, pippurilla ja timjamin oksilla.
Paahda perunoita uunissa 200 asteessa noin 25-30 min. Paahda mantelit laakeassa pannussa kauniin ruskeiksi.
Rouhi mantelit veitsella pieneksi ja sekoita paahdettujen perunoiden joukkoon.


Paistettua haukea


600 g haukifilettä ruodoton
suola ja mustapippuri
piparjuurilastuja


Valmistus:
Leikkaa haukifile haluttuun annoskokoon ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna pannu ja paista haukipalat voissa piparjuurilastujen kanssa. Tarjoa hauki paistetun fenkolin ja sydänsalaatin kanssa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme