Mainos
Mainos
saaristoruokaa-kansi

Jakso 7: Hiillostettua sillifileetä ja savustetulla ranskankermalla maustettua perunasalaattia

Tämä kesäinen silliruoka valmistuu helposti nuotiolla. Nuotion liekeissä kypsyneet sillit tarjoillaan maustetun perunasalaatin kera. 

Hiillostettua sillifileetä

4 kpl sillifiileetä
suolaa ja pippuria

halsteri 

Kuumenna halsteri nuotiolla kuumaksi ja laita siihen suolalla ja pippurilla maustetut sillifileet. Kypsennä sillifileet reilulla liekillä kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile perunasalaatin kanssa.

Savustetulla ranskankermalla maustettua perunasalaattia

8 kpl keitettyä varhaisperunaa
1 dl ranskankermaa
1 kpl punasipuli
ruohosipulia
sitruunanmehua
muutama tippa smoke liquid savuaromia
suolaa ja pippuria

Kuutio peruna, hienonna punasipuli ja ruohosipuli. Lisää joukkoon ranskankerma ja savuaromi. Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme