Mainos
Mainos
saaristoruokaa-kansi

Jakso 7: Nuotiolla halstrattuja kasviksia

Harri Syrjäsen nuotiolla valmistetut kesäiset kasvikset ovat ihana kasvisvaihtoehto kesäiseen illanviettoon.

Nuotiolla halstratut kasvikset

5 kpl keitettyjä varhaisperunoita

6 kpl vihreää parsaa

4 kpl sydänsalaattia

10 kpl terttutomaattia

Suolaa, pippuria ja oliiviöljyä

Vinegretti

3 rkl sitruunanmehua

2 rkl oliiviöljyä

Suolaa, pippuria ja sokeria

Valmistus

Leikkaa perunat ja sydänsalaatti puoliksi. Asettelet kaikki kasvikset halsteriin ja mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Paahda kasviksia nuotion hiilloksella, kunnes kasviksissa on kaunis väri ja ne tuntuvat hieman rapeilta.

Valmista lopuksi kasviksille vinaigrette-kastike oliiviöljystä, sitruunanmehusta, suolasta ja pippurista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme