Mainos
Mainos
saaristoruokaa-kansi

Jakso 9: Uuniraparperia ja mascarponevaahtoa

Raparperi on kauden maistuvin kotipuutarhan herkku, josta voi valmistaa mitä erilaisimpia jälkiruokia. Täyteläinen mascarponevaahto sopii täydellisesti raikkaan ja rapean raparperin seuralaiseksi!

Uuniraparperia

500 g raparperia

1 dl fariinisokeria

Valmistus

Laita raparperit ja fariinisokeri uuninkestävään astiaan ja sekoita sokeri tasaisesti raparperipalojen joukkoon. Paista raparperia 180-asteisessa uunissa noin kymmenen minuutin ajan ja jäähdytä. Tarjoile uuniraparperit vanilja-mascarponevaahdon ja mantelikeksien kanssa.

Mascarponevaahto   

250 g mascarpone-tuorejuustoa

50 g tomusokeria

1 vaniljatanko

Valmistus

Mittaa mascarpone, tomusokeri ja vaniljansiemenet sekoitusastiaan ja vaahdota kevyesti sähkövatkaimella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme