Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Anna, 34, ja Andreas, 33

Uraohjusten saksalaiset linnahäät, 1.8.2015 Westerburgin linna, Saksa (Frankfurt)

Suomalainen Anna ja saksalainen Andreas tapasivat yhdeksän vuotta sitten ulkomailla. Molemmat olivat tuolloin parisuhteessa tahoillaan. Vuosia myöhemmin Anna otti yhteyttä Andreakseen ja suhde syveni nopeasti rakkaudeksi.

Anna ihastui Andreaksen kauniisiin silmiin ja empaattiseen luonteeseen. Andreaksen mielestä Anna on kaunis ja positiivinen.

Parin kansainväliset työt pakottivat heidät elämään kaukosuhteessa, mutta viimeiset kolme vuotta he ovat asuneet yhdessä Suomessa. Andreas on töissä suomalaisella lifestyle-brändillä ja Anna tekee väitöskirjaa.

Häitä vietetään upeassa linnassa Westerburgissa Frankfurtin lähellä. Tiedossa on muun muassa yksityislentoja häävieraille linnan ympäristössä ja hevosajelua.

Andreas on aloittanut ahkerat suomen kielen opiskelut ja aikoo osata puhua suomea häissään. Hääyönsä pari viettää linnan torniin rakennetussa sviitissä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme