Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Heini, 35, ja Mika, 46

Golfkentältä kartanohäihin, 29.8.2015 Hollolan keskiaikainen kirkko, Mukkulan kartano (Lahti)

Heini ja Mika tutustuivat yhteisten ystäviensä juhlissa. Sydämet alkoivat välittömästi sykkiä, mutta molemmat olivat suhteessa tahollaan.

Kuukautta myöhemmin pari törmäsi sattumalta golf-varusteita myyvässä liikkeessä, ja Mika antoi Heinille suosituksia hankintoihin. Mika on intohimoinen ja kokenut golffari, joten hän tarjoutui Heinin oppaaksi kentälle. Vanhat suhteet jäivät ja muutaman kuukauden kuluttua alkoi parin yhteinen taival.

Mika työskentelee Vanajan Linnassa keittiöpäällikkönä ja on asemassaan ollut järjestämässä useiden isojen tähtien, kuten Kimi Räikkösen, häitä. Mika on myös kisannut Top Chef Suomi -ohjelman ensimmäisellä tuotantokaudella. Heini on kampaajana laittanut lukuisten morsianten ja kaasojen kampaukset ojennukseen. 

Omia häitään tämä näyttävä pariskunta juhlii Hollolan keskiaikaisessa kirkossa ja Mukkulan kartanossa. Keittiöpäällikön omissa juhlissa ruoka on isossa roolissa, joten nyt todellakin herkutellaan!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme