Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Henni, 25, ja Atte, 31

Herkän pariskunnan navettahäät, 27.6.2015 Jämsän kirkko, Salinmäki-juhlatila

Parin katseet kohtasivat väkijoukossa Himos-festareilla, ja kuin kohtalon johdatuksesta Hennin mieleen nousi heti ajatus: tuossa menee minun tuleva aviomieheni. Seuraavien kuukausien aikana pari tapasi sattumalta vielä muutamaan otteeseen ennen kuin pääsi vihdoin virallisille treffeille.

Hennin ja Aten välillä on vallinnut erityinen yhteys ja luottamus alusta saakka. Atte ihastui Hennissä kauneuteen, mutta ennen kaikkea siihen, että Henni oli aidosti kiinnostunut hänestä. Hennin mielestä Atessa on ihaninta rauhallisuus.

Pariskunnan yhteiseen seitsemään vuoteen on mahtunut vastoinkäymisiäkin. Ensin suhdetta rassasi eri paikkakunnilla asuminen ja sitten Henni sairastui masennukseen. Atte tuki kumppaniaan, mutta sairastui myöhemmin itsekin. 

Nyt kaikki on hyvin, ja luottamus yhteiseen tulevaisuuteen vahva.
Pari menee naimisiin Jämsän Kirkossa ja juhlat järjestetään maalaisromanttisessa maisemassa, tallin ylisillä. Henni on visualisti ja panostaa häidensä somistukseen todella pikkutarkasti. Pari aikoo myös panostaa erityisesti häätanssin koreografiaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme