Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Julia, 29, ja Matti, 35

Sporttiparin leppoisat juhlat, 4.7.2015 Ahlbergin tila

Julia ja Matti tapasivat Helsingissä ravintola Teerenpelissä. Julian huomio kiinnittyi Mattiin ja hän menikin rohkeasti miestä jututtamaan.

Matti oli aluksi tilanteesta hieman hämillään, mutta tajusi nopeasti mitä hänen edessään oli. Tästä lähti liikkeelle näiden kahden yhteinen taival ja kummallekin selvisi hyvin aikaisessa vaiheessa, että tämä on nyt se juttu, josta jokainen unelmoi.

Julialla on edellisestä suhteestaan kaksi lasta, 6-vuotias tytär ja 4-vuotias poika. Uusperhekuvio napsahti heti kohdilleen, ja kaikki on ollut luontevaa ja kivutonta. 

Matti kosi Juliaa kotona reilun vuoden kuluttua ensitreffeistä ja nyt pari odottaa innolla häitään. He toivovat leppoisaa päivää ystävien ympäröimänä, ilman turhaa stressiä järjestelyistä.

He tilaavatkin hääpaikaltaan, Alhbergin tilalta, kaiken tarvittavan ja myös vihkiminen suoritetaan samassa paikassa. Häissä soittaa jousikvartetti, jonka tahdissa tanssitaan myös häävalssi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme