Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Ksenia, 25, ja Vitali, 26

Kansainväliset kolmen päivän luksushäät, 8.8.2015 Kartano Furuvik

Sosiaalinen Ksenia muutti perheensä kanssa pienenä tyttönä Venäjältä Raumalle. Hän opiskelee Turun Yliopistolla kieliä ja suuntaa tulkiksi. Vapaa-ajallaan Ksenia joogaa ja lenkkeilee. Ukrainassa syntynyt Vitali muutti 2-vuotiaana Suomen Turkuun. Tänä päivänä 26-vuotias yrittäjämies ahkeroi omistamassaan tietokonepelifirmassa.
 
Ksenia ja Vitali tapasivat netissä, Suomi24 -deittisivustolla. Rakkaus syttyi jo ensitapaamisella, ja pari on siitä lähtien pitänyt tiiviisti yhtä. Perhe on parille tärkeä. Tulevaisuudessa he haluavatkin valtavan lapsikatraan, biologisia ja adoptiolapsia. Romanttiseksi itseään luonnehtiva Vitali kosi tulevaa morsiantaan olohuoneeseen rakennetussa majassa punaviinilasin äärellä, Sinatran soidessa.
 
Nyt kansainvälinen pariskunta suunnittelee suuria ja mahtipontisia häitä. Vihkiminen tapahtuu Furuvikin kartanossa. Juhlajärjestelyissä apuna hyörivät muun muassa hääsuunnittelija, stylisti ja floristi. Näissä häissä ei penniä venytetä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme