Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Linda, 26, ja Sam, 29

Sanavalmiin stadilaisparin aikuisten bileet 12.9.2015 Helsingin tuomiokirkko, Huvitupa Vantaa

Puhelias pariskunta Linda ja Sam ovat olleet yhdessä neljä vuotta. Pari tiesi toisensa yhteisten tuttujen kautta jo pidemmältä ajalta, mutta romanttista sävyä suhde sai vasta eräissä pikkujouluissa, joissa Sam pukeutui joulupukiksi saadakseen Lindan istumaan syliinsä.

Tarvittiin vielä hurmaavia tanssiliikkeitä ja yöllinen taksimatka, ennen kuin ovet Lindan asuntoon avautuivat. Suhde eteni nopeasti, kun vain puoli vuotta seurustelun aloittamisesta Linda tuli yllättäen raskaaksi. Nyt perheeseen kuuluvat 2-vuotias Max ja 1-vuotias Nita, sekä mäyräkoira Sulo.
 
Kovin haaste suhteelle on ollut tyttövauvan koliikki, joka ajoi perheen uupumuksen partaalle. Lindan kolmivuorotyö hoitoalalla tuo myös omat haasteensa muutenkin hektisen perhearjen pyörittämiseen.
 
Pari on jo vihitty maistraatissa, mutta virallisia juhlia nämä ruuhkavuosia viettävät vanhemmat pääsevät viettämään vasta nyt.

Liitto siunataan komeasti Helsingin Tuomiokirkossa, ja sitten juhlitaan Huvituvassa Vantaan puolella sadan vieraan voimin. Häiden jatkoilla pariskunta aikoo rokata ystävien ja sukulaisten seurassa aamuun asti.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme