Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Miisa, 23, ja Janne, 27

Kouvolalaiset barbiehäät, 4.7.2015 Kuusankosken kirkko, Voikkaan Virtakivi

Kouvolalaiset Janne ja Miisa pyörivät samoissa porukoissa jo teineinä. Miisan vanhemmat eivät olleet innoissaan, kun vasta 14-vuotias Miisa alkoi pyöriä muutaman vuoden vanhemman Jannen luona turhan tiiviisti.

Miisa tuli raskaaksi 16-vuotiaana ja pari halusi pitää lapsen. Lähipiirin oli vaikea hyväksyä nuoren parin päätöstä.

Ajoittain suhde on rakoillut. Pari on kuitenkin aina joutunut toteamaan, että he haluavat olla vain toistensa kanssa, ja palannut yhteen.

Nyt he etsivät remontoitavaa omakotitaloa ja perheenjäseniäkin on tullut lisää: kolme kääpiöchihuahuaa. Miisa tekee mallintöitä ja on ollut Iltatyttönä sekä Seiskan tähtityttönä. Miisa on myös vuoden 2015 Seiskan tähtityttö.

Janne kosi Miisaa viisi vuotta sitten pariskunnan omassa kodissa. Sen jälkeen häitä on mietitty ja nyt niiden järjestämiseen on vihdoin rahaa.

Häitä juhlitaan ystävien ja sukulaisten kesken. Vihkikirkko on sama, jossa parin vanhemmatkin on vihitty ja myös molempien valmistujaisjuhlia on vietetty samassa paikassa.

Miisa haluaa prinsessapuvun timantein ja pitkin laahuksin. Parin pikkuiset chihuahuat ovat kirkossa hääpariksi puettuina.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme