Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Minna, 42, ja Reijo, 43

Rempseät savolaishäät, 18.7.2015 Varkauden kirkko, Harjurannan kylätupa

Rempseät Reijo ja Minna tapasivat Facebookissa. Intensiivisen viestittelyn ja parien viikonlopun mittaisten treffien jälkeen Minna lähti kotoaan Järvenpäästä tarkastamaan Reijon tilukset Varkauteen ja jäi sille tielleen.

Molemmilla on takanaan elettyä elämää ja lapsia edellisistä liitoista yhteensä kahdeksan. Entisen ja uuden yhteensovittaminen on asettanut suhteelle jonkin verran haasteita, mutta vaikeudet ovat toisaalta sitoneet parin entistäkin tiiviimmin yhteen.

Syksyisellä venereissulla Reijo kävi yllättäen vaihtamassa puvun päälleen ja polvistui Minnan eteen. Kosintaa olivat todistamassa myös Minnan keskimmäinen poika sekä Reijon vanhin poika. Hetki oli niin liikuttava, että kaikki tirauttivat pienet onnenkyyneleet.

Hääjärjestelyissä olivat mukana kaasot ja bestman. Reijo valitsi kukat. Pari vihitään Varkauden kirkossa ja häitä tanssitaan kotipitäjän kylätuvalla Harjurannassa. Juhlissa Minna aikoo laulaa puolisolleen salassa harjoittelemansa kappaleen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme