Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Sanna, 29, ja Ville, 22

Lapsuudesta alkanut rakkaus, 11.7.2015 Leppävirran kirkko, lomakeskus Mansikkaharju

Villen ja Sannan tiet kohtasivat ensimmäistä kertaa jo lapsina helluntaiseurakunnan leirillä, kun Ville oli alle 6-vuotias leiriläinen ja Sanna 12-vuotias isonen. Joka kesä ihastunut Ville odotti taas uutta leiriä ja Sannan näkemistä, perhosia vatsassa. Usko on edelleen isossa osassa Villen ja Sannan elämää.

Yli vuosikymmen myöhemmin kohtalo puuttui peliin, kun Villen sisko joutui onnettomuuteen ja kuin ihmeen kautta Sannasta tuli tämän toimintaterapeutti. Ville sai kuitenkin odottaa vielä vuosia, ja viime keväänä terveysluennolla rakkaus vihdoin roihahti täyteen liekkiin.

Parin ikäero aiheutti jonkin verran ihmetystä, mutta Sannaa ja Villeä se ei pidätellyt. Suhde eteni nopeasti ja pari hankki pian yhteisen asunnon samasta talosta Sannan vanhempien kanssa. Vaikka yhteistä taivalta ei ole takana paljoakaan, tuntuu molemmista siltä kuin he olisivat olleet aina yhdessä.

Suhteen suurin haaste on yhteisen ajan puute, sillä Sanna ajaa pitkiä työmatkoja ja Villellä on epäsäännölliset työajat. Parin tulevaisuuden haaveisiin kuuluu perheen perustaminen.

Ville saa Sannansa, elämänsä rakkauden, Leppävirran kirkossa. Häitä tanssitaan lomakeskus Mansikkaharjussa. Pari toivoo iloista juhlaa, jossa vieraat viihtyvät ja nauru raikaa. Häiden ohjelmasta ja tunnelmasta pitävät huolta Sannan ystävät ja kaasot.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme