Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Fitness-tähti Eevi Teittinen pohtii hääpukuaan – suunnittelija jo valittu

Fitness-tähti Eevi Teittinen kertoo blogissaan ajatuksiaan ensi vuonna juhlittavista häistään.

Fitness-tähti Eevi Teittinen kihlautui rakkaansa Dan Tolppasen eli Uniikin kanssa viime kesänä. Parin häitä oli alun perin tarkoitus juhlia jo tulevana kesänä, mutta kiireiden kasaantuessa kaksikko päätti lykätä juhliaan ensi vuoteen.

Nainen kertoo hääsuunnitelmistaan blogissaan.

– Meistä ratkaisu oli oikea, sillä eihän tässä mihinkään kiire ole. Molemmat huokaisimme helpotuksesta, sillä nyt saamme fiilistellä paremmin useampien ystäviemme avioitumista ensi kesänä! Ehkä vasta tämän päätöksen lukkoon lyötyämme ymmärsimme, paljonko stressiä olimme järjestelyistä jo ehtineet itseemme imeä. Meillä olisi ollut luvassa aivan hullu hääputki, joka onneksi rauhoittuu nyt edes hieman, Teittinen kirjoittaa.

Päänvaivaa hääjärjestelyissä on aiheuttanut etenkin Uniikin kalenteri.

– Danin kesän keikka-aikatauluihin sopi hääpäiväksi ainoastaan YKSI PÄIVÄ! Olemme niin tottuneita siihen, että kaiken suunnittelu tulee aloittaa todella hyvissä ajoin. Kahden kiireisen aikataulut on joskus haastavaa sovittaa yhteen.

Vaikka häitä vietetään vasta ensi vuoden kesänä, Teittinen on miettinyt jo paljon muun muassa hääpukuaan.

– Hääpuku on ainakin itselleni sellainen, johon haluan panostaa paljon. Minulla on aika selkeäkin visio siitä mitä puvultani haluan. Sulavalinjainen, istuva, hieman pitsiä, ei glitteriä, sileää pintaa, avoin selkämys. Mietin myös pientä laahusta, sillä se on jotenkin ylellinen. Valkoinen ehdottomasti. Tiedän itseasiassa jo hääpukuni suunnitelijankin, mutta sitä en vielä paljasta! nainen kirjoittaa.

Suomen ihanimmat häät AVAlla 15.3. alkaen tiistaisin kello 20
Fitnesspäiväkirjat-sarjan uusi kausi alkaa 14.4. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme