Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Epäonninen perhe-elämä yhdisti Mian ja Ronin – pari tatuoi toistensa nimet sormiinsa

Forssalaisten Mian ja Ronin rakkaustarina alkoi molempien edellisten suhteiden päätyttyä.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa päästään tällä viikolla seuraamaan nelikymppisten Mian ja Ronin häävalmisteluja. Samalla kylällä asunut pari tutustui toisiinsa jo aiemmin, mutta vasta kesällä 2014, kun molempien edelliset suhteet päättyivät, alkoi parin yhteiselo.

– Kiinnitin Ronissa ensimmäisenä huomiota siihen, että hän on kalju ja tatuoitu mies. Se on vaan minun juttuni. Mutta sitten sisältä paljastui vielä jotain paljon parempaa. Se oli sitten sellainen bonus, Mia kertoo.

– Olemme tunteneet useita vuosia ja meillä on aika paljon sama ystäväpiiri. Molemmat ovat olleet omissa suhteissaan, mutta Ronilla päättyi oma suhteensa keväällä 2014 ja minulla loppukesästä 2014. Silloin syksyllä olimme ensimmäistä kertaa niin sanotusti "jutulla". Facebookissa, tietysti.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Roni muistelee tilanteen edenneen seuraavasti:

– Mia kysyi minulta, että olenko pyytämässä häntä kahville. Minä vastasin, että kyllä, Roni naurahtaa.

– Se oli sellaista ympäripyöreää. Ajattelin, että autan miestä mäessä, Mia vahvistaa.

Parin tavattua ensimmäisen kerran, se oli niin sanotusti menoa.

– Siinä oli sellainen teinityttöfiilis. Päivät naputeltiin WhatsApp-viestejä ja jos nyt sitten voi sanoa, että joskus on rakkautta ensisilmäyksellä, niin kyllä minä koen, että se oli heti molemminpuolista, Mia sanoo Ronin nyökytellessä vieressä.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Mia on ollut aiemmin naimisissa 11 vuoden ajan.

– Se oli aika myrskyisää. Sitä vain ajatteli, että sellaista se parisuhteessa oleminen on. Nyt sitten Ronin kanssa on huomannut, että ei se välttämättä olekaan niin.

Roni ei ole ollut naimisissa, mutta kihloissa mies on ollut.

– Ne suhteet ovat opettaneet paljon parisuhteista, mutta hyvin paljon myös omasta itsestäni. Nyt, kun olemme Mian kanssa, se on tuntunut hyvältä ja mutkattomalta.

Pari on löytänyt toisistaan parhaat ystävät. Mia ja Roni eivät vaihda vihkisormuksia, vaan he tatuoivat toistensa nimet sormiinsa.

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla 16.2. klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme