Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Eronnut Eevi Teittinen haikeana: En ole ollut moneen vuoteen yksin jouluna

Fitness-tähti Eevi Teittinen erosi tänä vuonna räppäri Uniikista. Nyt Eevillä on edessä pitkästä aikaa joulu ilman kumppania ja olo on haikea. Eevi kirjoittaa tuntemuksistaan blogiinsa.

AVAn Suomen ihanimmat häät -sarjaa tähdittävän fitness-tähti Eevi Teittisen ja räppäri Uniikin (Dan Tolppanen) neljä vuotta kestänyt suhde päättyi eroon kesällä 2016.

Ahkerasti kuulumisiaan blogiinsa päivittävä Eevi kirjoittaakin havahtuneensa siihen tosiasiaan, miten erilainen joulu hänellä on eron jälkeen.

–  Olo on hieman haikea. En ole ollut moneen vuoteen yksin jouluna. Jouluhan on rakkauden  ja yhdessä olon aikaa, mutta tarkoittaako joulu meille sinkuille automaattisesti kurkun kakomista ja nieleskelyä jokaisen romanttisen joululeffan kohdalla? Nyt kun jouluaatto on ihan nurkan takana, aloin jotenkin hieman panikoimaan tästä kaikesta ( ensimmäistä kertaa ikinä ), Teittinen kirjoittaa.

Teittinen ei suinkaan aio olla täysin yksin läpi joulun, vaikka viettääkin sinkkuelämää. Elokuusta asti Teittinen on asunut ystäviensä Eveliinan ja Minnan kanssa, joten seuraa löytyy. Eevi kirjoittaakin olevansa onnellinen siitä, että lähellä on ystäviä ja perhettä.

–  Ajattelimme olla aattoillan kotona ja vetää kunnon suklaakonvehtiöverit punaviiniglögin kera, Eevi tunnelmoi.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla keväällä 2017!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme