Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Eevi Teittinen mukana hääohjelmassa – haikea olo katsoa toisten häitä

Suomen ihanimmat häät alkaa jälleen keväällä. Uudistuneessa raadissa nähdään myös fitnesstähti Eevi Teittinen. 

Fitnesspäiväkirjat-sarjasta julkisuuteen noussut Eevi Teittinen on mukana Suomen ihanimmat häät -raadissa ohjelman toisella kaudella. 

Uudistuneen ohjelman tuomaristossa nähdään Teittisen lisäksi vaatesuunnittelija Teemu Muurimäki, lääkäri ja kirjailija Emilia Vuorisalmi ja parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen.

Ohjelmaa juontaa ensimmäiseltä kaudelta tuttu Tuija Pehkonen. Ohjelmassa seurataan kymmenen pariskunnan häitä, joista jokaiset ovat ainutlaatuisensa. 

Teittinen uskoo tuovansa ohjelmaan tuoreita näkökulmia ja nuorta enegriaa. 

– En ole itse mennyt naimisiin kertaakaan, joten minulla on aivan erilainen näkemys häistä kuin ihmisillä, jotka ovat jo viettäneet omia häitänsä, Teittinen sanoo.

Hän on pääsee seuraamaan kevään aikana 10 täysin erilaisen pariskunnan rakkaustarinaa häitä, häävalmisteluja ja itse hääjuhlia. 

– Se, mikä kaikissa häissä varmasti ratkaisee, on pariskunnan välinen kemia ja sitoutuminen. Kokonaisuus on tärkeämpää kuin pienet yksityiskohdat, Teittinen sanoo. 

– Pariskunnat ovat jokainen todella ihania ja kaikki täysin erilaisia. Kaikissa pareissa on jotakin makeeta ja omanlaista. Mielestäni on hyvä, että tällä kaudella häitä pääsee ruotimaan täysin ulkopuolinen raati. 

Teittiselle itselleen liittyy häidensuunnitteluun ikäviä muistoja, sillä hänen häävalmistelunsa tyssäsivät eroon. Teittinen ja hänen ex-kihlattunsa räppäri Uniikki olivat aikeissa juhlia häitää kesällä 2016. Pariskunta päätyi kuitenkin eroon viime kesänä.

– Totta kai muiden häiden suunnittelu ja itse häiden seuraaminen tekee tietyllä tapaa haikean olon itselleni. Täytyy kuitenkin muistaa, että omat hääni ovat aivan varmasti tulossa vielä joku päivä. Täytyy ajatella positiivisen kautta, Teittinen sanoo. 

Hän kuitenkin nautti häidensä suunnittelusta niin kauan kuin sitä jatkui. Pariskunta päätti aluksi siirtää häitään vuodella kesälle 2017, mutta tajusivat viime kesän aikana, että he ovat onnellisempia erikseen. 

– En kokenut omien häiden suunittelua millään tavalla stressaavaksi. Se oli kivaa yhdessätekemistä. Jos nyt järjestäisin häät, panostaisin erityisesti häiden tunnelmaan. Haluaisin, että ne olisivat hyvät bileet eikä mitään pönötystä. Tärkeää olisi myös se, että vieraiden ei tarvitse odottaa mitään, Teittinen sanoo. 

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla keväällä 2017!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme