Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Fitness-tähti Eevi Teittisen loman kaamea päätös – paluulennolla pahassa vatsataudissa

Thaimaassa lomaillut Eevi Teittinen ei meinannut selvitä paluulennolle pahana jylläävän vatsataudin vuoksi. 

Keväällä Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa mukana oleva Eevi Teittinen kertoo blogissaan karmeasta Thaimaan loman lopusta. 

– Kotiin pääseminen Phuketista ei ollut kovin helppoa, vaan tämä tapahtumaketju oli varmasti yksi pahimmista lomalaisen skenaarioista – vatsatauti matkustuspäivänä, Teittinen kertoo. 

Hän kertoo valmistautuneensa matkaan syömällä maitohappobakteereja viikkoja ennen matkaa, mutta Thaimaan bakteerikanta teki silti tepposet Teittisen vatsalle.

– Kaksi päivää ennen kotiin paluuta kuume nousi ja makasin hotellihuoneessa Even kantaessa minulle kaikkea mitä siinä vaiheessa alas sain. Vesimelonia, kookosvettä, papaijaa. Vatsa alkoi oireilla ja tajusin pian, millaisilla eväillä sitä tultaisiin tuosta 15 tunnin kotimatkasta selviytymään, Teittinen kirjoittaa. 

Hän joutui matkustamaan ensin kolme tuntia lentokentälle bussissa, jossa ei ollut vessaa. Sen jälkeen hän saapui lentokentälle, jossa oli kilometrien jonot.

Teittinen löysin ystävänsä Even avulla suomalaisen matkaoppaan, joka auttoi kaksikon jonojen ohi turvatarkastukseen. Lentokoneeseen pääsy ei ollut kuitenkaan itsestäänselvyys. 

– Jouduimme hieman neuvottelemaan kotiin paluustani Suomeen. Riskimatkustaja Teittinen! He epäilivät pystyisinkö lentämään reilua 11 tunnin lentoa ja ymmärrän kyllä pointin.

Teittinen kuitenkin pääsi lennolle ja selvisi siitä laskien tunteja laskeutumiseen. Kotona kuumeilu jatkui, mutta Eevin onneksi vatsavaivat ovat jo vähentyneet.

Lue Eevin kirjoitus kokonaisuudessaan täältä.

Alta voit katsoa Eevin Fitnesspäiväkirjat-ohjelman videon ruokahuijauksista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla maaliskuussa!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme