Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Hääsarja palaa ruutuun uudistuneena – julkkisraati valitsee Suomen ihanimmat häät

Suomen ihanimmat häät uudistuu – tällä kaudella päätöksen ihanimmista häistä tekee puolueeton raati.

Tuija Pehkosen juontamassa Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa tutustutaan kymmenen parin rakkaustarinaan ja seurataan heidän valmistautumistaan omaan hääpäiväänsä.

Studiosta käsin tätä tärkeää päivää ja sen valmisteluja seuraa sanavalmis raati, johon kuuluvat fitness-ammattilainen Eevi Teittinen, muotisuunnittelija Teemu Muurimäki, lääkäri, kirjailija Emilia Vuorisalmi ja bloggari Sami Minkkinen.

– Pariskunnat ovat jokainen todella ihania ja kaikki täysin erilaisia. Kaikissa pareissa on jotakin makeeta ja omanlaista. Mielestäni on hyvä, että tällä kaudella häitä pääsee ruotimaan täysin ulkopuolinen raati, ohjelman raattiin liittynyt Teittinen kommentoi. 

MTV:n kevän lanseeraustilaisuudessa raatilaiset tekivät paljastuksia tulevasta kaudesta. Luvassa on tunteita, itkuja ja ennen kaikkea rakkauden täyteisiä juhlia.

– Rakkauden kieliä on monia ja sanat ei eivät ole meidän suomalaisten ykköskieli. Sen sijaan teot ovat. Siellä rakennettiin alttareita, maalattiin taloja ja kaadettiin seiniä rakkauden vuoksi, Vuorisalmi kuvailee. 

 Suomen ihanimmat häät alkaa AVAlla keväällä 2017!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme