Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset
Mainos

Heidän häät olivat Suomen ihanimmat – voittajareseptinä aitous

Suomen ihanimmat häät -ohjelman ensimmäinen kausi tuli päätökseensä. Kauden viimeisessä jaksossa kruunattiin voittajahääpari.

Suomen ihanimmat häät -ohjelman voittajapari on selvinnyt. Voiton ja samalla Suomen ihanimmat häät -tittelin veivät Vääksyssä asuvat Suvi, 25, ja Tomi, 30. 

Pari vihittiin viime kesänä Asikkalan kirkossa ja jatkot järjestettiin Estelle-nimisessä juhlapaikassa kauniissa maisemissa järvenrannalla. Suomalaisia hääperinteitä kunnioittavasta ohjelmasta vastasivat kaasot ja bestmanit.

– Häämme menivät suunnitelmien mukaan. Emme stressanneet liikaa, ja teimme Tomin kanssa yhdessä valmisteluja. Otimme toisemme huomioon koko hääsuunnittelujen ajan. Meille tärkeintä oli, että vieraat viihtyvät, Suvi sanoo.

Häävieraiden lisäksi Suvin ja Tomin häät tekivät vaikutuksen myös Suomen ihanimmat häät -ohjelman morsiusraatiin.

Ohjelmassa 12 morsianta saivat pisteyttää toistensa häät ja kauden lopussa kaikki äänet laskettiin. Suvi kertoo olleensa yllättynyt voitosta.

Hän uskoo, että voittajareseptinä oli tällä kertaa aitous. Pariskunta keskittyi hääjärjestelyissä olennaiseen ja piti koko ajan mielessä häiden perimmäisen tarkoituksen.

– Puhalsimme yhteen hiileen ja otimme toistemme mielipiteet huomioon. Emme kinastelleet mistään emmekä ottaneet järjestelyistä valtavaa stressiä. Häämme olivat rakkaudentäyteiset, Suvi sanoo.

Tomin mukaan häät onnistuivat, koska pari sai kaikki haluamansa elementit häihinsä: hääpaikan, kirkon, papin, valokuvaajan ja pitopalvelun. Vaikka häät olivat pariskunnan mielestä onnistuneet, tuli voitto myös Tomille täysin puun takaa.

– On sitä tullut mietittyä, että mikä meidän häissä vetosi muihin morsiamiin. Luulen kuitenkin, että se johtui siitä, että saimme häistä oman näköisemme. Kokonaisuus oli vain niin onnistunut. Emme joutuneet tekemään kompromisseja. Se varmasti näkyi myös lopputuloksessa, Tomi sanoo.

Pariskunta sai palkinnoksi lahjakortin kultasepänliike Esko Lindroosille. Voittorahat he käyttivät toistensa hemmotteluun.

– Suvi sai muun muassa hienon sormuksen ja minä kaulakorun, kalvosinnapit ja solmioneulan, Tomi kertoo.  

Jaetulle toiselle sijalle Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa tulivat Annan ja Andreaksen mahtipontiset saksalaishäät sekä Tuiren ja Turkan aikuiset hääjuhlat

Suomen ihanimmista häistä tehdään toinen kausi! Ovatko teidän häänne ensi kesän ihanimmat? Hae mukaan ohjelmaan täällä!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme