Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Julkkisten ökyhäät täynnä kummallisuuksia – alttarille bikineissä, häävieraana elefantti

Musta hääpuku, elefantti vieraslistalla, miljoonien hääbudjetti. Nämä julkkishäät eivät ole tästä maailmasta.

AVAlla 15. maaliskuuta alkavassa Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa nähdään 12 erilaista rakkaustarinaa ja selvitetään kuka järjestää Suomen ihanimmat häät. 

Ennen ohjelman starttia voit virittäytyä häähumuun muistelemalla julkkisten kummallisia häitä.

Julkkikset ovat tottuneet pynttäytymään punaiselle matolle, juhliin ja gaaloihin. Ehkäpä juuri sen vuoksi monet heistä yrittävät epätoivoisesti viedä häätyylinsä seuraavalle tasolle.

Lopputulos ei aina ole aivan onnistunut. Onko tässä erikoisimmat julkkishäät?

1. Sarah Jessica Parker and Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker nähtiin Sinkkuelämää -sarjassa upeassa Vera Wangin hääpuvussa. Samaa pukuloistoa ei nähty Parkerin omissa häissä. Nainen nimittäin valitsi päälleen mustan epämuodostuneen mekon. Tähti myönsi hiljattain katuvansa erikoista valintaansa. Mikäli pari uudistaa joskus valansa, aikoo Parker pukeutua valkoiseen pukuun. Mustasta puvusta huolimatta Parkerin ja Matthew Broderickin rakkaus on kestänyt. Pari on ollut naimisissa jo vuodesta 1997 asti.

2. Nicole Richie and Joel Madden

Neljän vuoden seurustelun jälkeen avioituneet seurapiirijulkkis Nicole Richie ja Good Charlotte -yhtyeen laulaja Joel Madden järjestivät suureelliset häät. Koska pariskunnalla ei ollut ainakaan rahasta pulaa, oli paikan päälle raahattu elefantti. Juhlat järjestettiin Nicolen isän, laulaja Lionel Richien tilalla Kaliforniassa. 130 juhlavierasta varten tiluksille oli pystytetty kaksi telttaa.

3. Pamela Anderson ja Kid Rock

Pamela Anderson ja Kid Rock menivät naimisiin vuonna 2007 tyylilleen uskollisesti. Pariskunta oli nimittäin pukeutunut rantavaatteisiin. Pamelalla oli päällään pikkuruiset valkoiset bikinit ja Kid Rockilla farkut sekä merimiehen hattu. Pariskunnan häitä juhlittiin yksityisjahdilla Saint Tropezilla. Pariskunnan häät vilisivät julkkiksia.  Muun muassa Cindy Crawford ja Dave LaChappelle saattoivat povipommin alttarille. Pariskunnan onnea ei kuitenkaan kestänyt pitkään hulppeista häistä huolimatta. He nimittäin erosivat vain muutama kuukausi häiden jälkeen.

4. Britney Spears ja Kevin Federline

Britney Spears meni vuonna 2004 naimisiin yllättäen taustatanssijansa Kevin Federlinen kanssa. Häitä juhlittiin ystävien ja läheisten kesken Los Angelsissa. Yllättävää häistä teki se, että vieraiden saapuessa juhlapaikalle heille jaettiin kutsukortit häihin. Vieraat kun olivat luulleet, että he tulevat pariskunnan kihlajaisiin. Vieraille myös tarjottiin juhlapaikalla juhlavaatteet, jotka oli varta vasten tehty häitä varten. Näin vieraiden ei tarvinnut miettiä, mitä he laittaisivat päälle. Kätevää!

5. Liza Minelli ja David Gest

Kun Oscar-palkittu Liza Minnelli meni naimisiin tuottaja David Gestin kanssa vuonna 2002, heidän häänsä tulivat kustantamaan 3,5 miljoonaa USA:n dollaria. Joidenkin laskelmien mukaan ne ovat olleet tähän asti kalleimmat julkkishäät. Sen lisäksi, että häät olivat yhdet ökyimmistä, oli myös vieraslista sen mukainen.

Häiden kaasona toimi näyttelijä Elizabeth Taylor ja bestmanina Michael Jackson. Lisäksi yli 850 vieraan joukossa olivat muun muassa Diana Ross, Mia Farrow, Mickey Rooney, Lauren Bacall, Donald Trump ja Martha Stewart.

Myöhemmin illalla laulaja Tony Bennett esiintyi juhlavieraille yhdessä 60-henkisen orkesterin kanssa. Mikäli illan ohjelma ei tehnyt vaikutusta, hääkakku varmasti teki. 12-kerroksinen kakku häikäisi juhlavieraat. Miljoonahäistä huolimatta pari erosi jo vuosi häiden jälkeen. 

Suomen ihanimmat häät AVAlla 15. maaliskuuta klo 20 alkaen

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme