Mainos
Mainos
SuomenIhanimmatHäät2_raatilaiset

Kielimuuri oli pilata Suomen ihanimmat häät -parin elämän tärkeimmän päivän

Suomen ihanimmat häät -ohjelman toinen pari Anna ja Andreas meni naimisiin Saksassa. Kielimuuri ja kulttuurierot meinasivat käydä ylivoimaiseksi häiden suunnittelusta.

Suomen ihanimmat häät -ohjelmassa 12 morsianta raottaa oven heidän elämänsä tärkeimpään päivään.

Ohjelmassa seurataan silottelematta häiden suunnittelua. AVAlla nähtävän ohjelman toisessa jaksossa suomalainen Anna ja saksalainen Andreas menevät naimisiin upeassa linnassa Westerburgissa Frankfurtin lähellä.

Häiden suunnitteluun oman haasteensa tuo kielimuuri ja kulttuurierot. Morsiamen kampaus ja kakun maistelu muodostuvat lähes surkuhupaisaksi ongelmaksi pienessä Westerburgin kaupungissa. 

– Paikka oli minulle uusi, joten oli todella vaikea löytää sellainen meikkaaja ja kampaaja, joka ymmärtäisi mitä haluan. Puhun kyllä saksaa, mutta välillä saatan sekoittaa sanat. Yhdestikin luulin pyytäväni mustia silmärajauksia ja olinkin sanonut, että haluan mustat luomivärit. Sitten tietysti sainkin, mitä pyysin, Anna muistelee.

Saadaanko morsiamelle mieleistä kampausta ja maistuuko kakku kenellekään? Se selviää 22.3. nähtävässä Suomen ihanimmat häät- jaksossa. 

Suomen ihanimpia häitä etsitään Tuija Pehkosen johdolla AVAlla 15.3. klo 20 alkaen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme